NAJBLIZI SARADNIK HILARI KLINTON: Hilari je biseksualka opsednuta seksom, orgijala je sa holivudskim kremom!

Kandidatkinja za predsednika SAD godinama pravila svingerske zabave na koje su dolazili poznati glumci i producenti iz Holivuda. Plaćala je da to nikad ne izađe na videlo, tvrdi Hilarin lični asistent
 Kandidatkinja demokrata za predsednika SAD Hilari Klinton pravila je orgije sa holivudskim zvezdama, otkrio je američki tabloid “Nešenel inkvajerer”.

List je objavio ekskluzivnu ispovest čoveka koji je godinama bio zadužen za Hilarine lične poslove i koji tvrdi da je za nju organizovao svingerske zabave sa poznatim glumcima i producentima iz Holivuda.

Opsednuta seksom

Hilarin asistent, takozvani fikser, čije ime nije objavljeno, za Klintonovu je radio od 1991. do 2008, a posao mu je bio da sakrije prljave detalje, kako iz njenog, tako i iz života njenog muža Bila.

Sumnjivo samoubistvo ljubavnika

“Fikser” Hilari Klinton otkrio je da je ona početkom devedesetih bila u vezi sa oženjenim zamenikom savetnika predsednika SAD Vinsom Fosterom, koji se 20. jula 1993. navodno ubio. Foster je prvo radio u Hilarinoj advokatskoj kancelariji, a u januaru 1993, kad je Bil Klinton postao predsednik, dobio je posao u Beloj kući. Imao je aferu sa Hilari, sve dok nije nađen mrtav u svom automobilu na parkiralištu u Nacionalnom parku “Fort Mersi” u Virdžiniji.
– Iako je istraga zaključila da je u pitanju samoubistvo, većina ljudi, čak i neki stručnjaci, bili su ubeđeni da je Foster ubijen. Bil i Hilari su na sve načine pokušavali da utiču na istragu i zataškaju navode o ubistvu. Hilari mi je čak naredila da pre istrage sklonim neke dokumente iz Vinsove kancelarije u Beloj kući – kazao je “fikser”.
On je istakao da se glavni istražitelj povukao sa slučaja zato što su rane na Fosterovom telu ukazivale na ubistvo.

On je prepričao 12 slučajeva koje je “sredio”, među kojima je i zataškavanje divljih orgija u Holivudu.

Godinama sam specijalno za Hilari tajno organizovao raskalašne svingerske žurke na visokom nivou. Pošto je Hilari biseksualka, tražila je da na zabave dovedem i glumice i glumce. Žurke su bile razvratne, a Klintonova ih je obožavala – kazao je izvor “Inkvajerera”.

Pošto je Hilari biseksualka, tražila je da na zabave dovedem i glumice i glumce. Žurke su bile razvratne, a Klintonova ih je obožavala

Hilarin asistent

On tvrdi da demokratska kandidatkinja za Belu kuću krije da je opsednuta seksom. Zato mu je plaćala da joj ugovara tajne sastanke, na kojima je imala divlji seks sa poznatim ženama i muškarcima.

O tome se do sada ništa nije znalo jer su zvezde plaćale milione dolara da se priče o orgijama zataškaju.

Holivudske superzvezde, prsate striptizete, striperi, prostitutke i ljudi iz američkog podzemlja više od dve decenije tajno su uplaćivali stotine hiljada dolara medijima i drugim organizacijama kako se nikad ne bi saznalo da su orgijali s Hilari. To je bila uređena šema budući da su svi verovali da će ona jednog dana postati predsednica Amerike – otkrio je Hilarin “fikser”.

Plaćala Bilovim kurvama

Osim toga, “fikser” je otkrio i da se Hilari tajno sastajala s Bilovim ljubavnicama i plaćala im da ćute o aferama s njenim mužem.

Među ljubavnicama su bile i glumice, između ostalih Marki Post, koja je devedesetih glumila u popularnoj seriji “Noćni sud”.

Svi sastanci su bili uređeni u strogoj tajnosti. Hilari je pretila tim ženama da se ne približavaju Bilu, koji je tada već bio predsednik SAD. Svađala se i s foto-reporterima koji su hteli da objave Bilove kompromitujuće fotografije. Takođe, plaćala je medijima da ne objavljuju priče o njegovim ljubavnicama i kurvama sa kojima je bio – svedoči nekadašnji Hilarin asistent.

Prema njegovim rečima, Klintonovi su platili i da u javnost ne procuri priča da je Bilov brat Rodžer, dok je bio u braku, bio u vezi sa glumicom Fej Danavej.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI