NA STADIONU NAVIJAC OBORIO DRON ROLNOM WC PAPIROM (VIDEO)

SNIMATI navijače nije baš najpametniji potez, posebno u Argentini.

Tamošnji “hinchasi” reputaiju su dokazali i najnovijim potezom koji je izazvao oduševljenje na društvenim mrežama, pri čemu se ne uzima u obzir da je diverzija kojom je do toga došlo, ozbiljno ugrozila zdravlje ostalih navijača na tribini.
 I nisu ovo izveli navijači glasovitih agentinskih velikana, koji imaju jednaku reputaciji kao i klubovi koje fanatično prate, nego opskurnog trećeligaša Gimnasie de Mendoza.
Jedan od njih je prije utakmice doigravanja za drugu ligu protiv Mitre pokazao preciznost dostojnu najboljih bejzbolskih bacača. Dok je dron letio iznd njihove navijačke tribine, nevjerojatno precizno ga je pogodio i srušio s rolom papira, kakve se inače koriste u blagajnama.
 Naravno, u Argentini su daleko poularnije kao neodvojiv dio tamo omiljenih papirnatih koreografija. S obzirom koliko ih navijači često bacaju s tribina, nije čudno da je ovaj bacač bio tako vješt i srušio letjelicu.
 Ali, igrači domaćih nisu pokazali ni približno takvu precinost, jer nakon penala su izgubili utakmicu i ostali bez plasmana u viši rang.
Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI