MISKOVIC, RODIC i DJILAS hoce da sruse VUCICA

Dragan Đilas i Miroslav Mišković tajno pomažu gazdu ‘Kurira’ Aleksandra Rodića, koji danima najgorim lažima napada Vučića… Sklopili im se interesi: Đilas hoće da se vrati na vlast u Beogradu, Mišković bi da izbegne zatvor, a Rodić neće da plati milionski porez
TRI MAJMUNA

Iza prljave kampanje gazde rekeaškog ‘Kurira’ Aleksandra Rodića protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića krije se tajkunska zavera – Rodića, naime, tajno podržavaju bivši lider DS Dragan Đilas i gzda ‘Delte’ Miroslav Mišković!Uprkos nekadašnjim žestokim svađama i međusobnim optužbama, Đilas i Mišković su sa Rodićem lako sklopili pakt protiv Vučića, pošto su im se interesi poklopili.Đilas, naime, planira da se na narenim lokalnim izborima 2018. godine vrati na vlast u Beogradu, Mišković se nada da će sa promenom režima izbeći višegodišnju zatvorsku kaznu zbog utaje poreza, dok Rodić panično pokšava da zataška svoju milionsku poresku pljačku.

Zakopali ratne sekire

Prema rečima naših dobro obaveštenih sagovornika, dvojica tajkuna i reketaš Rodić već mesecima pripremaju “udar na Vučića”.

Rezultati izbora u Beogradu

Reketaški ‘Kurir’ objavio je naruenu naslovnu stranu i tekst u kom tvrdi da se Vučić panično plaši Đilasovog povratka u politiku pošto ga je bivši lider DS dva puta ‘razbio na izbrima’.Rodićevi reketaši su, naravno, zaboravili da pomenu da je na poslednjim lokalnim izborima 2014. godine Vučić u Beogradu ‘razbio’ Đilasa. Istine radi, objavljujemo rezutate izbora u Beogradu od 2008. do 2014.

11. maj 2008. godine
Za evropski Beograd – Boris Tadić 354.462 glasa / 39,2%
SRS 316.357 glasova / 35,0%
6. maj 2012. godine
Izbor za bolji Beograd – Dragan Đilas 295.833 glasa / 35,1%
Pokrenimo Beograd – Tomislav Nikolić 216.271 glas / 25,7%
16. mart 2014. godine
Aleksandar Vučić – Budućnost u koju verujemo 351.183 glasa / 43,6%
DS 126.429 glasova / 15,7%

Đilas je čvrsto odlučio da se sledeće godine kandiduje za gradonačelnika Beograda i sada koristi ‘Kurir’ za pripremu javnog menja. Njegov plan jeste da Vučića što više uruši, a da sebe predstavi kao idealnog kandidata… Mišković se, s druge strane, nada da će promenom vlasti izbeći pet godina zatvora na koje je prvostepenom pesudom osuđen zbog utaje poreza. Konačno, Rodiću je u ovom trenutku svaka podrška dobrodošla, bilo politička, bilo finansijska. Njegov plan je da držvi nikad ne vrati ono što je ukrao… – prenosi naš izvor, dodajući da će tek uslediti najprljaviji deo kampanje

Na šta su sve spremni možda najbolje govori to što Vučića u toj prljavoj kampanji nisu poštedeli čak ni u danu kad je dobio sina! Oni su puni mržnje i rešeni su da Vučića smaknu po svaku cen

U histeričnoj kampanji koju rekeaški ‘Kurir’ protiv Vučića vodi već dve nedelje pauza nije napravljena ni u subotu 10. juna kada je glavna vest u svim medijima bila da je predsednik Srbije dobio sina.
I tog dana, Rodić i njegovi reketaši su na naslovnoj strani objavili lažnu aferu.
– Odluka je da se svakog dana ‘cepa’ samo Vučić! Nema druih tema, neće on silaziti sa naslovne još dugo, dugo – rekao nam je juče jedan od urednika ovog lista.I dok se Đilas, Mišković i Rodić nisu oglašavali, potpredsednik SNS Miloš Vučević da je dobro što se konačno obelodanilo ko kakve ambicije ima.Formiranje koalicije između Rodića, Miškovića i Đilasa jeste moguće, a koliko je ta koalicija opasna, to zavisi od građana Srbije. Dovljno je pogledati rezultate rada ove gospode i sve će vam biti jasno. Za njih trojicu budžet Beograda je plen. Jasno je da su maske pale i da se konačno pokazalo ko je ko. Rodić, Đilas i Mišković su ‘crna trojka’ za glavni grad… – upozorava Vučević.

Stari ortaci

Slično misli i direktorka i glavna urednica Studija B Ivana Vučićević, koja ističe da su Đilas i Mišković stari saradnici spremni na sve.Oni će učiniti bilo šta zarad vlasti i očuvanja bogatstva. Stari tandem sada uvodi Rodića u igru i ovaj trio jeste najbolji dokaz da je u Srbiji baš sve moguće. Pa čak i da se zaboravi to da vas je neko godinama proganjao i ucenjivao, kao što je Rodić radio Đilasu. Od tužilaca i sudova očekujem rezultate, s obzirom na to da mnoge afere u kojima su sva trojica učestvovali još nemaju epilog… – zaključuje Vučićevićeva.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI