Miroslava Milenovic najavila kandidaturu za predsednika Srbije!

Miroslava Milenović najavila kandidaturu za predsednika Srbije!
Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović krenula je stopama kvazi ombudsmana Saše Jankovića i najavila kandidaturu za predsednika Srbije!

Iako su predsednički izbori tek sledeće godine, Milenovićeva je priznala da se sprema za borbu za mesto na Andrićevom vencu.

Potrebna je i neka protivteža vlasti, naročito s pozicije ko danas vlada Srbijom, ko je premijer i ko su članovi Vlade. Mislim da je pravo pitanje da li je Srbija spremna za ženu predsednika i ja na taj način i posmatram ovaj predlog koji je došao od raznih nevladinih udruženja oko moje kandidature – odvalila je ona za N1.

Podsetimo, Informer je u potpunosti raskrinkao lik i delo Milenovićeve kada smo otkrili da se ona lažno predstavlja kao ekonomski stručnjak i finansijski forenzičar, a zapravo je po zanimanju diplomirani geolog.

U seriji tekstova objavljenim početkom godine, Informer je došao i do saznanja da se Milenovićeva hvališe ‘diplomom ovlašćenog istražitelja kriminalnih radnji’, koju je preko interneta od jedne nevladina organizacija iz Teksasa kupila za 445 dolara.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI