MIROSLAV MISKOVIC se vraca u politiku, naredio saradnicima da podrze VUKA JEREMICA!

Gazda ‘Delte’ Miroslav Mišković najbližim saradnicima naložio da maksimalno podrže Vuka Jeremića i njegovu kandidaturu za predsednika Srbije! Svi naši ljudi, svi naši mediji moraju da rade za Vuka, njegova pobeda bi nam rešila sve probleme sa državom, rekao Mišković direktorima na kolegijumu

Miroslav Mišković, gazda “Delte” koji je prvostepenom presudom Specijalnog suda osuđen na pet godina zatvora zbog milionske utaje poreza, sklopio je tajni pakt sa bivšim šefom diplomatije Vukom Jeremićem!

Gazda “Delte” se, kako saznajemo, sa nekolicinom novinara i urednika beogradskih medija video u nedelju na ručku u beogradskom restoranu “Kalenić”. Glavna tema razgovora u separeu ovog restorana koji je potrajao nešto manje od sat vremena bio je – Vuk Jeremić.
– Mišković je u više navrata glasno rekao da treba podržati Vuka, jer on jedini može da izvuče Srbiju na pravi put – preneo nam je jedan od gostiju ovog restorana. Prema njegovim rečima, Mišković je na ručak došao u jarkožutom džemperu, a najduže se zadržao u razgovoru sa glavnim urednikom nedeljnika “Vreme” Dragoljubom Žarkovićem.

Tajkun, kako saznajemo, planira da svojim silnim milionima i ozbiljnim vezama u zemlji i inostranstvu maksimalno pomogne najavljenu Jeremićevu kandidaturu na izborima za predsednika Srbije 2017. godine!

Očekujte neočekivano

Kako tvrdi naš izvor, visoko pozicionirani direktor “Delte”, Mišković je na nedavno održanom kolegijumu najviših rukovodilaca svoje kompanije naložio saradnicima da maksimalno podrže Jeremića, koji se, prema njegovim rečima, ozbiljno sprema za izbornu trku!

Mišković je od svojih ljudi zatražio da angažuju sve svoje saradnike u političkim strankama i medijima.

Tajkun je, kako saznajemo, objasnio da će “Delta” i on lično Jeremićevom pobedom “rešiti sve probleme sa državom”! Naš sagovornik dodaje da im je gazda bukvalno naredio da Jeremiću pomognu kako znaju i umeju.

Rekao nam je da je za budućnost “Delte” jako važno da Jeremić trijumfuje na izborima. Doslovce nam je kazao: Svi naši ljudi, svi naši mediji moraju da rade za Vuka, njegova pobeda bi nam rešila sve probleme sa državom! Iako nije objasnio kako to misli, verovatno je uveren da bi tako mogao da izvrši pritisak na Vučića i pravosuđe da ga oslobode. Sigurno neće žaliti ni pare, ni vreme, ni resurse… – napominje naš sagovornik.

I dok sam Mišković juče nije odgovarao na naše pozive i poruke, portparolka “Delta holdinga” Branislava Milunov tvrdi da ništa od ovoga nije tačno.

Budalaština! – kratko je poručila Milunov, dok su nam iz Jeremićevog instituta “CIRSD” rekli da naša

Iz ‘Delte’ spinovane bajke o Vuku i UN

Brojni beogradski novinari i urednici svedoci su da su upravo iz Miškovićeve “Delte” u proteklih nekoliko nedelja spinovane priče, takoreći bajke o tome kako je Vuk Jeremić glavni favorit na izborima za mesto generalnog sekretara UN.
Kako saznajemo, PR tim “Delte” koordinirao je objavljivanje tekstova u kojima se tvrdilo da Jeremić samo što nije izabran za prvog čoveka UN iako je istina da ga je u svim krugovima glasanja ubedljivo pobeđivao slovački diplomata Miroslav Lajčak.
Ovakvi tekstovi trebalo je, po zamisli Miroslava Miškovića, da spreme teren za Jeremićevu predsedničku kandidaturu. Tvrdi se i da je Mišković preko lobističke kuće “Podesta” platio da “Volstrit džurnal” pozitivno piše o Jeremiću.
Takođe, proteklog vikenda upravo su iz “Delte” urgirali da beogradske novine objave tekstove o sahrani Jeremićeve bake Sadete Buljubašić Pozderac (95).

saznanja ne zaslužuju nikakav komentar.

Vlasnik agencije “Faktor plus” Vladimir Pejić, međutim, smatra da je logično da Mišković na izborima podrži kandidata za kog smatra da će biti dostojan takmac Vučiću i SNS, koje doživljava kao “smrtne neprijatelje”.

Ako se kandiduje, Jeremić će svakako biti jedan od ozbiljnijih konkurenata. On ima simpatije u javnosti, ali dalek je put od simpatija do glasačke kutije. Za pobedu i uspešnu kampanju potrebnija mu je partijska infrastruktura nego novac i mediji. S druge strane, Mišković je do pre nekoliko godina imao veliki uticaj na politička zbivanja, pa nije čudno ako ponovo ima takve ambicije – podvlači Pejić.

Ne odgovara nikom

Na drugoj strani, potpredsednica Vlade i SNS Zorana Mihajlović kaže da je uopšte ne brinu nagoveštaji kandidature Vuka Jeremića i podrške koju bi mu dao tajkun Mišković.

Mislim da niko ne može ugroziti kandidata kog bude predložio premijer Vučić jer samo on ima presudno poverenje naroda. Bez obzira na finansijsku ili medijsku podršku bilo kog tajkuna, niko ne može da pobedi Vučićevog kandidata – kategorična je Zorana.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI