MIRO CERAR U BEOGRADU : DOCEKAO GA PREMIJER VUCIC

Doček gostiju iz Slovenije planiran je za 10 sati ispred Palate Srbija, zatim će se dva premijera Aleksandar Vučić i Miro Cerar sresti tet-a-tet, posle čega će uslediti plenarni sastanak delegacija dve vlade

Slovenački premijer Miro Cerar doputovao je danas u posetu Srbiji, a na aerodromu “Nikola Tesla” dočekao ga je premijer Aleksandar Vučić.

Cerar će sutra u Palati Srbije predvoditi delgaciju Slovenije na zajedničkoj sednici dveju vlada, a sastaće se i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Kako je saopšteno iz Nemanjine 11, doček gostiju iz Slovenije planiran je za 10 sati ispred Palate Srbija, zatim će se dva premijera Aleksandar Vučić i Miro Cerar sresti tet-a-tet, posle čega će uslediti plenarni sastanak delegacija dve vlade.

Po završetku zajedničke sednice planirano je potpisivanje sporazuma i obraćanje medijima.

Na marginama treće zajedničke sednice dveju vlada Privredna komora Srbije, u saradnju sa privrednicima Slovenije, organizovaće sutra i Poslovni forum Srbija-Slovenija.

Vučić i Cerar će se obratiti učesnicima Foruma, saopštile su pres službe dveju vlada.

Foto: PromoPremijer Vučić bio je domaćin slovenačkom kolegi i članovima delegacije Slovenije na radnom ručku u Vili Obrenovića u Smederevu. Dobrodošlicu slovenačkoj delegaciji poželeli su članovi KUD Ansambl narodnih igara i pesama iz Smedereva.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI