Milica Dimitrijević (27) iz Niša Ubila vlasnika motela, ranila kolegu pa glumila ŽRTVU

OVO JE SRPSKA SOBARICA IZ PAKLA Ubila vlasnika motela, ranila kolegu pa glumila ŽRTVU?!
Milica Dimitrijević (27) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je 5. novembra ove godine u Niškoj Banji ubila vlasnika vile “DND” Dejana Dejančića (51), kod koga je radila kao sobarica, a potom pokušala da ubije recepcionera Dejana Jovanovića (42), koji je još uvek u komi

Tako je došlo do neverovatnog preokreta u istrazi jer je do sada jedini osumnjičeni bio Jovanović, koji je navodno ubio Dejančića jer je bio u ljubavnoj vezi s Jovanovićevom devojkom Milicom.

Obrt u istrazi dogodio se nakon DNK analize s pištolja na kojem su nađeni tragovi Milice Dimitrijević.- Mada je Milica, koja je tvrdila da je svedok ubistva, prošla poligraf, istraga je nastavljena. Ključni dokaz koji nju tereti jesu njeni biološki tragovi na pištolju kojim je izvršeno ubistvo i pokušaj ubistva. Jovanović je zbog teških povreda glave u komi – kaže izvor iz istrage.

Podsetimo, drama u Niškoj Banji odigrala se 5. novembra, kad je Dejan Jovanović prijavio da je u vili „DND“ ubio svog gazdu, vlasnika vile Dejana Dejančića. Policija nije uspela da komunicira s recepcionerom, koji je, navodno, pretio samoubistvom. Nešto kasnije iz hotela je, kako je sama izjavila, uspela da pobegne sobarica Milica Dimitrijević. Kasnije su u vilu munjevito ušli pripadnici niškog odreda Žandarmerije. Zanimljivo je da je na lice mesta ponovo došla sobarica Milica, i to sa sestrom recepcionera.

Facebook

Te navode nekoliko dana kasnije Milica je demantovala.

Hteo je i mene da ubije, jedva sam živu glavu izvukla. Laž je da sam bila devojka ubice. Nisu tačni ti napisi da sam s Jovanovićem bila u ljubavnoj vezi, kao i da je motiv zločina ljubomora. On je ubio direktora jer je tvrdio da ga psihički maltretira. Umalo sam stradala jer sam bila svedok ubistva. Bežala sam glavom bez obzira, bosa i bez jakne istrčala sam iz hotela. To je prava i jedina istina o zločinu – tvrdila je dan kasnije Milica.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI