MILENA IVANOVIĆ: Vučić je mnogo pomogao Oliveru i meni! Politika me ne zanima

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanoića, kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio u stalnom kntaktu sa njenim suprugom, dok je bio u pritvoru, kao i da im je i privatno pomagao, kad god je zatrebalo

 

– Najteži periodu u životu mog pokojnog supruga bile su tri i po godine koje je proveo u pritvoru, tokom kojeg je našeg sina i mene viđao pod nadzorom stražara. Iak, neizmerno mu je značila podrška pojedinih političara iz Beograda, među kojima je bio i Aleksandar Vučić, i to nije nikakva tajna – rekla je ona uića i često kontaktirao sa njim.– Bili su i na telefonskoj vezi. Nudio nam je pomoć i privatno, znala sam da, šta god dam treba, mogu da mu se obratim. Te stvari nisu imale veze sa politikom – rekla je ona.

Udovica Olivera Ivanovića nije želela da spekuliše ko se krije iza njegovog ubistva, ali je rekla da se nada da će u narednih nekoliko dana dobiti informaciju o tome ko je ubica i naručilac ubistva. stovremeno je ngirala spekulacije da će ući u politiku i nastaviti tamo gde je njen suprug stao poručivši da politiku “mrzi više od svega” i da u te vode ne bi ušla ” ni po koju cenu”

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI