MILANOVIC PONOVO IZAZIVA: Ja nisam krotki i prevrtljivi briselski cata i to nikada neću biti

Split, 27-08-2016. Na predizbornom skupu Narodne koalicije na splitskoj rivi gradjanima su se obratili Zoran Milanovic (SDP), Silvano Hrelja (HSU), Ivan Vrdoljak (HNS) i Boris Lalovac (SDP). Na fotografiji: predsjednik SDP-a Zoran Milanovic.

U sklopu predizborne kampanje Zoran Milanović u subotu boravi u Splitu, a tijekom obraćanja svojim simpatizerima okupljenima na Rivi, riječi kojima je opisivao svoje protukandidate nije birao.

– Ja jesam nacionalni građanski političar, nisam krotki i prevrtljivi briselski ćato i to nikada neću biti. Ako ikada budem zastupao svoju zemlju nakon ovoga, zastupat ću je glavom, karakterom, čvrstinom. Nikada nismo došli u ozbiljan sukob, a kamoli zaratili i uvijek smo pokazivali svoj stav. I što je zanimljivo, postoji čista desnica i prljava desnica, šporka desnica i ona koja je čista – poručio je Milanović svima koji su ga došli poslušati u Splitu.
Split, 270816. Na predizbornom skupu Narodne koalicije na splitskoj rivi gradjanima su se obratili Zoran Milanovic (SDP), Silvano Hrelja (HSU), Ivan Vrdoljak (HNS) i Boris Lalovac (SDP). Na fotografiji: predsjednik SDP-a Zoran Milanovic.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI