MELANIJA TRAMP GOLA : PROCURELE SLIKE MELANIJE (FOTO)

Američki dnevni list Njujork post objavio je juče fotografije potpuno gole Melanije Tramp (46), supruge Donalda Trampa, kandidata republikanaca za predsednika SAD.

Na slikama koje su nastale 1996. godine potencijalna buduća dana Amerike, inače manekenka poreklom iz Slovenije, pozirala je potpuno gola, pa je svetska javnost tako po prvi put u istoriji u prilici da vidi golu moguću “prvu damu SAD“.

Ove provokativne fotke snimljene su za francuski muški časopis “Maks“, parisku veziju “Plejboja“ koja je prestala da izlazi 2006. godine. Melanija, koja je rođena u Sevnici, maloj slovenačkoj varošici, pod devojačkim prezimenom Knaus, radila je kao foto model u vreme i u vreme snimanja imala je 25 godina.

Posle objavljivanja ovih slika Donald Tramp je pokušao da opravda Melaniju. On smatra da nema ništa sporno u tome što je potencijalna buduća prva dama pozirala gola.

– Melanija je bila jedna od najuspešniji foto-modela u Evropi i pozirala je nebrojeno puta. Te slike su za jedan evropski list i nastale su pre nego što sam je upoznao. U Evropi, ovakve fotografije su veoma moderne i česte – kazao je Tramp.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI