Martin Mačković nestao u Berlinu pa pronadjen

Srpski veslač Martin Mačković (22) nestao je u sbotu pre podne u Berlinu, a njegova porodica apelje na sve koji nešto znaju da im jave
Kako na društvenim mrežama objavljuje njgova sestra Ana Mačković, Martin se od subote pre podne nikome nije javio.– Ovo je moj 22-godišnji brat Martin Mačković. Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote pre podne. oslednji put je viđen u Belinu. Visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamno plavu kosu i u trenutku nestanka delovao je zbunjeno. Ako bilo ko zna nešto o njegovom kretanju ili bilo kakvu relevantnu infomaciju o njemu, neka me kontaktira – stoji u postu njegove sestre Ane Mačković.

Po rečima majke, koja se putm društvenih mreža obratila mađarskoj dijaspori u Berlinu, Martin je od subote nedostupan na telefon (navodi da ga je rabio), kao i da je deaktivirao svoj Fejsbuk nalog, a prijatelji kažu da je spakovao stvari i trebao je da ide za Budimpeštu. Podsećamo, Martin Mačković je na nedavnom Svetskom prvenstvu (seniori do 23 godine) u Plovdivu osvojio branzanumedalju zajedno sa Viktorom Pivačom u dvojcu bez kormilara.

Prema najnovijim informacijama on je pronadjen u okolini Berlina i hospitalizovan

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI