Marko Nikolic ponovo trener partizana.

Marko Nikolić ponovo na klupi crno-belih!
Marko Nikolić je novi trener Partizana, a na klupi crno-belih će naslediti Ivana Tomić koji je podneo ostavku pre nekoliko dana
 

Kako Informer saznaje sa Nikolićem je dogovorena saradnja na dve plus jednu godinu, ukoliko tokom četvrtka ne bude nekih nepredviđenih dešavanja.

Čelnici Partizana u ponedeljak je usvojili ostavku Ivana Tomića koji je otišao iz kluba posle katastrofalnih rezultata na startu sezone.  Marko Nikolić je bio prvi pik crno-belih, a uprava kluba je posle nekoliko dana razgovora i pregovara uspela da se dogovori sa nekadašnjim trenerom.

Uprava Partizana je posle nedeljne ostavke Ivana Tomića pregovarala sa nekoliko kandidata, među kojima su bili Vuk Rašović, Radovan Ćurčić i Ljubiša Tumbaković, a izbor je na kraju pao na Marka Nikolića, koji je imao i ponudu Slovana iz Bratislave, ali je ipak odlučio da se vrati u Partizan.

Nikolić je vodio Partizan od decembra 2013. do marta 2015. godine. U međuvremenu bio je strateg ljubljanske Olimpije. Pre prethodnog boravka u Humskoj, bio je trener Rada i Vojvodine.

Partizan je ispao iz kvalifikacija za Ligu Evrope, a posle dva kola Superlige ima samo jedan bod.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI