MARKO MARKUS UBIJEN

Marko Markuš (29), sin visokog oficira policije, ubijen je veeras oko 21.30 časova u pucnjavi u blizini hotela “Sajam” Novom Sadu
 

Markuš je hitno prevezen u bonicu gde su se lekari borili za njegov život, ali nisu uspeli da ga sapsu.Reč je o takozvanom žesatokom momku koji ima podebeo kriminalni dosije. Markuš je 2014. osuđen u prvostepenom postupku na pet godina zatvora zbog pokušaja ubistva Slobodana Milutinovića na novosadskoj tvravi. Za to delo pravosnažno je oslobođen početkom ove godine.

Mediji su svojeveremno pisali i da je arkušu ponuđena i nagodba vezana za incident iz 2014. godine. Tada je u Ulici Laze Talečkog u Novom Sadu upucan policajac Dalibor Bogdanović.Markuš je 2006. godine osuđen zbog napada na policajca, a protiv njega je vođen posatupak i za ranjavanje Radeta Ašćerića i izazivanje opšte opasnosti ispred kluba “Kili” u decembru 2007. godine, kao i za ranjavanje dvojice mladića u “Crvenoj kafani” 2006. Bio je i osumnjičen u policijskoj strazi zbog pokušaja ubistva novosadskog biznismena Miće Nikolića Sarme 2008. godine.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI