MARKO BULAT UHAPSEN

Barska policija je sinoć oko 23.30 uhapsila pevča Marka Bulata i njegovu suprugu Mariju nakon što je racijom i pretresom u plažnom baru “Tropski raj” kod nje pronađena droga, piše crogorski portal vijesti.me. Bulat demantuje…
 

Kako Vijesti navode, Marija je prezela krivicu na sebe, pa će protiv nje biti podnijeta prekršajna prijava, jer je reč o manjoj količini droge.

Marko Bulat je nakon saslušanja i činjenice daje Marija tvrdila da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu pušten iz policijskog pritvora.– Tokom pretresa kod njih je pronađena izvesna količina kokaina i marihuane nakon čega su privedeni – kazao je ranije sagovornik “Vijesti”.Pevač, međutim, za Pink.rs kaže da navodi crnogorski medija nisu tačni:– Dobro sam, nismo privedeni! Racije je bilo, problem je nastao jer nisam imao ličnu kartu, Marija jeste – započeo je pevač svoju priču i dodao:

– Nešto posle 23 sata upali su pripadnici interventne policije i izbacili sve iz lokala u kojem je trebalo da pevam, tu je bio početak i kraj nastupa. Se je izgledalo kao devedesetih! Baš svi su izbačeni, ja nisam imao ličnu kartu, pa smo otišli do mojih kola gde su me pretresli, pretresli su mi i auto, sve – ispričao je Marko za Pink.rs, a na pitanje da li su kod njega pronađeni narkotici, kao što se priča, dao je negativan odgovor.– Naravno da ne. Ništa nisu pronašli, ne znam otkud sad opet te dezinformacije, nije mi jasno – ljubazno je rekao Marko, a potom završio razgovor.Podsetimo, Marij i Marko bili su i prošle jeseni u žiži javnosti zbog “afere kokain”.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI