MARINA IZ DEBRCA DOBILA STAN U BEOGRADU: Izvučene nagrade u prvom delu igre Uzmi račun i pobedi!

Marina Grković iz Debrca dobila je stan u Beogradu u prvom delu igre ‘Uzmi račun i pobedi’ koju organizuje Ministarstvo lokalne samouprave! Izvučeni dobitnici i 12 fijata 500L, kao i putnik u Pariz!


18.41 – MARINA GRKOVIĆ IZ DEBRCA DOBILA STAN U BEOGRADU!!!

18.37 – Da li je moguće?!? Ni drugi koverat koji je izvučen, a čiji je pošaljilac trebalo da dobije glavnu nagradu – ne ispunjava uslove!

18.35 – AUUUU! Novi šok! Koverat koji je prvi izvučen, a čiji je pošaljilac trebao da dobije stan – ostaće kratkih rukava! Kover ne uspunjava uslove!

18.29 Nada Jovanović iz Kraljeva, Veselin Martivnović iz Subotica, Nikola Đorđević iz Niša, Milijan Dimitrijević iz Valjeva, Bojana Zoković Đokić iz Novog Sada i Slavka Pantović iz Smederevo dobitnici su fijata 500L.

18.26 – Novi šok u izvlačenju! Još jedan, treći koverat po redu, nije ispunio formalne uslove nagradne igre!

18.23 – Komisija je utvrdila da još jedan koverat ne ispunjava uslove nagradne igre.

18.21 – Strašan maler za jednog takmičara. Komisija je utvrdila da jedan izvučeni koverat ne ispunjava formalne uslove

print

18.20 – Tekvondistkinja Milica Mandić je novi specijalni gost u studiju. Ona je izvukla potencijalne dobitnike automobila fijat 500L.

18.15 – Putnik u Grčku je Zoran Mirilović iz Pančeva, a putovanje je osvojio i Uroš Paunović iz Padinske skele.

18.16Stručna komisija potvrdila je da je Strahinja Simić iz Šapca dobitnik putovanja u Pariz na Rolan Garos. 

18.10 – Nikola Jakišić, reprezentativac i svetski prvak u vaterpolu izvući će dobitnika putavanja u Pariz, na teniski turnir Rolan Garos, kao i dobitnike putovanja na letovanje.

18.06 – Slađana Nikolić iz Obrenovca, Ilija Nestorović iz Prijepolja i Gordan Pejić iz Železnika, takođe su osvojili fijat 500L. Redakcija Informera i njima najiskrenije čestita.

18.04 – Komisija je konstatovala da su prva tri dobitnika automobila fijat 500L Desanka Filipović iz Sremske Mitrovice, Gordana Trifunović Dimovski iz Beograda i Ljila Jaroševski iz Vrbasa.

17.55 – Dragana Dabović i Nebojša Milovanović, glumci serija ‘Vojna akademija’, izvućiće dobitnike automobila fijat 500L.

17.54 – Komisija je utvrdila da su svi uslovi ispunjeni i da izvlačenje može da počne!

***

Nagrade će, inače, izvlačiti iz ogromnog bazena, a glavne nagrade su stan u Beogradu u naselju Braća Jerković površine 51 kvadrat, zati 12 automobila, četvorodnevno putovanje u Pariz i dva putovanja u Grčku za dve osobe u trajanju od po deset dana.

Drago mi je što sam pozvan da učestvujem u izvlačenju koverata i radujem se što ću nekome baš ja doneti sreću. Borba protiv sive ekonomije je važna za sve. Dobro je da je država krenula u ovu akciju jer je to način da se ne zaboravi da se od poreza finansiraju sportski objekti, bolnice i škole. Ja se nadam da će ova akcija dodatno motivisati ljude da podrže suzbijanje sive ekonomije i posle nagradne igre – rekao je uoči izvlačenja košarkaš Rakočević.

Inače, organizator je saopštio da je do sada pristiglo četiri miliona koverata.

Nagradna igra je deo akcionog plana borbe protiv sive ekonomije i ovo je jedna od 68 mera koje sprovodimo tokom 2017. i 2018. godine koje su proglašene za godine borbe protiv sive ekonomije. Efekte ove akcije videćemo u narednih nekoliko meseci, a indirektni efekti su podizanje svesti građana o štetnosti sive ekonomije čije suzbijanje može poboljšati standard života – objašnjavaju u Ministarstvu.

Kako su naveli u Ministarstvu, nagrade će se dodeljivati u naredne četiri nedelje, a glavne su: odmor na Staroj planini i Zlatiboru, 12 prenosivih racunara, 25 mobilnih telefona,12 frižidera, vaučeri za kupovinu robe i druge nagrade.

Regularnost postupka, objasnili su nadležni, nadziraće petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije Masterkard.

Prema njihovim rećima, sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće u nedelju 12. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili kao i o načinu preuzimanja.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI