MALO GOVANCE RODIC SPREMA NAPADE NA VUCICEVU DECU

U pokušaju da izbegne plaćanje poreza i vraćanje kredita državnom Razvojnom fondu Vojvodine gazda reketaškog Kurira Aleksandar Rodić sprema žestoke medijske napade na decu predsednika Aleksandra Vučića
 

NISKO
Rodić naložio urednicima da Vučića udare tamo gde ga najviše boli

– Rodić je naložio urednicima da Vučića udare tamo gde ga najviše boli! Tražio je da se objavi da je Vučićev sin Danilo umešan u nekakve nezakonite poslove, a da mu je ćerka upala u neko loše društvo i da navodno troši ogromne pare na putovanja i provod… Kada su ga urednici pitali na osnovu čega to da pišu, on im je rekao da će im preko vikenda dostaviti neke papire i dokaze – prenosi naš izvor, jedan od urednika Kurira.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Rodić je u sve čiglednijoj panici i više ne može da sakrije ogromnu nervozu.– Na jednom od poslednjih sastanaka je pred desetak ljdi, novinara i urednika, bukvalno rekao da će je*ati Vučića i da će ga uništiti za sva vremena. Rekao je da mu treba još mesec, mesec i po dana da potpuno okrene Srbe protiv predsednika. Tvrdio je i da im podršku moćnih stranaca, koji su mu obećali velike pare i političku podršku Ipak, nije mogao da sakrije da je strašno nervozan i nesiguran u sebe i u to što priča… – prenosi naš sagovornik.

Kako smo već pisali, svi poslovn računi Aleksandra Rodića blokirani su zbog poreskog duga od čak 367.666.820 dinara, do je na ime nevraćenih kredita državnom Razvojnom fondu Vojvodine dužan još čak 5.055.413 evra! Rodić naprosto nema tolike pare i ne zna kako da se izvuče iz problema. Zato je sada spreman na sve, pa i na njprljavije udarce... – upozorava izvor Informera.
Prema dostupnim poslovnim podacima, Rodićeva firma Adrija medija grupa nema novca ni za plaćanje štampe, pa je veliko pitanje i koliko će dug još izlaziti štampano izdanje Kurira.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI