Maja Marković od 2006. godine trpi porodično nasilje

(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST! Maja SLUČAJNO saznala da joj je muž NASMRT PRETUKAO bivšu ženu!
Maja Marković od 2006. godine trpi porodično nasilje. Na početku braka niije ni slutila šta će se dogoditi, a posebno ne da je njen suprug na smrt prebio bivšu ženu

– Na početku veze sam ostala trudna sa ćerkom i zlostavljanje je prvi put počelo kada sam bila deveti mesec. Hteo je da mi izvadi dete iz stomaka – priseća se Maja jezivih detalja mučenja koje trpela godinama.

Ona je u ispovesti u emisiji “Crna hronika Specijal” navele da se situacija tada smirila jer je muž nije udario, ali je nakon prođaja ponovo počeo da preti. Kako je kazala, bio je bolesno ljubomoran i stalno je sumnjao da ga vara, pa je držao na telefonu sve vreme kada bi išla do prodavnice.

– Ako sanja mene i nekog muškarca, on je verovao da sam ja sam sigurno bila sa njim. Skidao me je golu i vezivao, hteo je da me siluje užarenom šipkom. To je bilo prvi put kada sam ga prijavila – priseća se Maja.

Nasilje je prijavila prvi put 2011. godine, a sa mužem je imala dvoje dece. Kako kaže, tada je sa decom provela sedam meseci u sigurnoj kući, našla posao i stan, ali po njegovom izlasku iz zatvora rešila da mu da drugu šansu.

– Vratila sam se iz straha, kako bi deca imala porodicu. I ja sam dete razvedenih roditelja, pa su me uvek učili da ćutim i trpim – navela je Maja koja je nakon njegove zakletve u manastiru Ostrog verovala da će se promeniti.

Jedan od razloga za pomirenje su i njegove pretnje da će joj ubiti sestru. Međutim, psihičko maltretiranje počinje već posle nekoliko meseci.

– Prebacivao mi je što sam prijavila zlostavljanje, da je bez razloga ležao u zatvoru i da sam ja sve umislila – priča Maja, koja je tek tokom trudnoće sa drugim detom saznala strašnu istinu o svom muži njegovoj prvoj ženi.

Zbog ubistva bivše supruge dobio je 2,5 godina, ali mu je kazna umanjena za šest meseci. Maja to nije znala, a nije zanala ni njegovo pravo ime.

– Znala sam ga pod jednim imenom. Slučajno sam saznala kako se stvarno zove. Nisam ni smela da ga pitam. Nikada nije ništa pričao o majci svoje dece, samo je rekao da ima dva sina i da su kod njegove majke – ispričala je Maja.

Od svekrve je saznala da je njihova majka mrtva i da je on kriv za to. Preturajući po stvarima našla sam njene dokumenata u kojima je pisalo da je on nju šutirao i da u bolnici nisu uspeli da zaustave krvarenje, te da je umrla od njegovih batina. To je za Maju bila zabranjena tema. Vremenom je izgubila kontakt sa svojom porodicom i niko nije znao šta joj se dešava.

– Bio je spreman na sve. Ja sam trudna radila, a on za ovih 11 godina koliko ga znam nema ni dana radnog staža. Radila sam da bi pio i kockao, a uvaljivao nas je i u dugove – priča Maja.

Kako kaže, morala je i da prosi. On ju je na to terao, a onda joj je uzimao pare. Jednom joj se desilo da nju, sa decom u rukama, gađa kamenjem. Ona je plakala, ali niko joj nije ponudio pomoć.

Njen muž je i decu učio da treba da je biju, nazivajući je pogrdnim imenima i uz najgore psovke.  Maja kaže da je trpela je seksualno maltretiranje.

– Bilo je momenata kada me za vreme odnosa nabode pesnicom – dodala je Maja koja ipak bila spremna sve da istrpi da bi deca imala normalnog oca, ako je on ne bi maltertirao pred njima.

– Međutim, videla sam da će deca da polude. Ćerka bi mi svaki put pred spavanje rekla da ne brinem da će ona ostati budna i da se ja pravim da spavam. Bacali su nož sa terase kako me on ne bi zaklao. Videli su i kada sam ja stavila nož na leđa misleći da će nasrnuti na mene. Tada sam mislila: izbošću ili sebe ili njega jer više ne mogu. Dešavalo mi se da mi sve utrne, da ne mogu da se pomerim – priča kroz suze Maja.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI