Maja Adrovac bila mamac za hvatanje Zdravkovica! Ona bila jedina sansa, kaze izvor

Maja Adrovac bila mamac za hvatanje Zdravkovića!
Atraktivna Maja Adrovac, supruga Ivana Adrovca, koja je u međuvremenu prvostepenom presudom oslobođena optužbe da je pomagala napadačima u atentatu, sve vreme je zapravo bila mamac za hvatanje Aleksandra Zdravkovića, otkriva nas portal!

Izvor iz beogradske policije tvrdi da su inspektori gotovo od prvog trenutka i hapšenja 17. jula 2015. znali da misteriozna lepotica nema nikakve veze sa napadom na Beka.

Ona bila jedina šansa

Maja je bila naša jedina šansa da dođemo do određenih saznanja, jer nam je njen muž bio nedostupan
Izvor iz MUP

Cilj je, međutim, bio da se preko nje dođe do njenog muža Ivana i samim tim do neposrednog izvršioca atentata, za koga se sada ispostavilo da je najverovatnije Zdravković.

Maja je bila naša jedina šansa da dođemo do određenih saznanja, s obzirom na to da je njen muž Ivan odavno van zemlje. Znali smo i da mu je ona jedna od retkih slabih tački i da pomoću nje možemo mnogo toga da otkrijemo. Čak smo i namerno puštali netačnu priču da je njen DNK nađen na čaurama, kako bismo tako uplašili Ivana Adrovca. Bili smo svesni da će ona na kraju biti oslobođena optužbi, ali se ta “žrtva”, kao što vidite, višestruko isplatila – zaključuje sagovornik naseg portala.

S druge strane, Dalibor Katančević, advokat Maje Adrovac, smatra da se država grubo poigrala sa njenim životom, držeći je u pritvoru više od devet meseci.

Od početka ovog postupka smo tvrdili da moja klijentkinja nije počinila nijedno krivično delo, već da su inspektori preko nje želeli da dođu do nekih saznanja, koje ona nema. To je sve što mogu sad da kažem, jer još čekamo pravosnažnu presudu u slučaju Maje Adrovac – napominje Katančević.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI