LUKAS OSTAVIO BRANISLAVU DA IZBEGNE ZESTOKE BATINE

Ljubavna romansa popularnog folkera Ace Lukasa i 21 godinu mlađe Branislave Pašajlije mogla je da ima koban isod, da pevač nije polušao “dobronamerni” savet prijatelja i odustao od veze sa zgodnom Lozničankom

Naime, Lukas je za sve vreme svoje veze s Branislavom pričao o tome koliko je voli, kako s njom vidi lepu budućnost, bilo je čak reči o braku, a onda je za tren oka sve netalo. Branislava je takođe zaljubljeno objavljivala fotke i snimke sa folkerom, potpisivala ih velikim izjavma ljubavi, a onda je sve obrisala. Danima su se svi pitali šta se dogodilo, a istina je sad isplivala.

Lukasu se navodno u trenuku dok je bio u vezi sa Pašajlijom spremala sačekuša na nastupu u Budvi. Kako bi izbegao batine koje mu je navodno spremio prevaeni muž Željko Pašajlija, Lukas je sa njim postigao dogovor. Lukas je navodno dao reč suprugu bivše djevojke da će raskinuti sa njom. Mđutim, Željku to nije bilo dovoljno.
– Istina je da je Lukas ostavio Branislavu, a ne obratno. Inače, Željko Pašajlija ima reputaciju opasnog momka, a pred Acin posljednji nasup, cela Budva je brujala o tome da se pevaču sprema sačekuša. To je Lukas saznao od svojih prijatelja iz Crne Gre, a imajući u vidu priče koje prate Branislavinog supruga, Lukas te pretnje nije shvatio olako, pogotovo jer zna da je Pašajlija bio u zatvoru zbog napada na službeno lice – kaže dobro obaviješeni izvor za Pink.rs i dodaje da je Aca, kako bi izbjegao batine, preko prijatelja poslao Pašajliji poruku da će ostaviti Branisalvu

– Međutim, to Željku nije bilo dovoljno. Tražio je od Luksa da mu obeća da Branislavino ime više nikada neće pomenuti i d će se ponašati kao da ta veza nikada nije postojala. Zbog toga i ne želi da priča o njoj u intervjuima, a to e odmah videlo, jer je Lukas prekidao razgovor u svakoj prilici kada su ga novinari pitali za Branislavu – zaključuje izvor i dodaje da je pjevač zbog straha pojačao obezbjeđenje, pogotovo jer za nekoliko dana ponovo nastupa u Budvi.
Romansa između fok pevača i Branislave Pašajlije trajala je manje od mesec dana, tokom kojih par nije želEo da se skriva od očiju javnosti. Naprotiv, Aca i Branislava su se čak i fotografisali za naslovnu stranu jednog nedjeljnika, a pevač je tada rekao da je u zgodnoj Loznianki pronašao sve što je u ženi tražio. Osim toga, Lukas je Branislavu vodio na mnoge nastupe, a kako se tada pisalo, čak joj je i platio estetsku korekciju ušne školjke.Da je nešto krenulo po zlu u njihovoj vezi, bilo je jasno kada su nedavno preko noći nestale sve njihove zajedničke fotografije, nakon čega su oboje potvrdili da više nisu zajedno. O razlzoma raskida ni jedno ni drugo nisu želeli da javno govore.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI