LOPOVI PROVALILI U KUCU JANKA TIPSAREVICA. SUPRUGA I CERKA PROSLE BEZ POVREDA

Supruga srpskog tenisera sa ćerkicom zatekla lopove u krađi!
Supruga tenisera Janka Tipsarevića, Biljana, prošlog petka, vraćajući se sa ćerkicom Emili sa večere, čula je da nekog ima u kući. A onda su lopovi pobegli kroz dvorište

Dok je naš teniser Janko Tipsarević bio u Kini, gde je igrao čelendžer koji je i osvojio, u njihovom domu u Novom Sadu dešavala se prava drama! Dva maskirana muškarca obila su bravu, a potom i upala u porodičnu kuću u kojoj teniser živi sa suprugom i ćerkicom Emili.

– Biljana je bila na kasnom ručku sa prijateljima, a kada su se vraćali kući, čuli su da nekoga ima u dvorištu. Čim su ušli u kuću, imali su šta i da vide. Sve je bilo razbacano i ispremeštano, a lopovi su odneli slike koje su za Tipsareviće imale sentimentalnu vrednost i mnogo su im značile. Kada su čuli da se Biljana i prijatelji približavaju kući, odmah su pobegli, a u dvorištu su pobacali neke od stvari koje su planirali da ukradu – priča naš izvor.

Svi su bili u šoku, ali su se pribrali i odmah pozvali policiju, koja je stigla na lice mesta i potom čitavu noć, a i sutradan, provela u kući Tipsarevića u Novom Sadu.

– Policija je odmah stigla, napravila zapisnik i popisala šta je ukradeno i uzela otiske. Potom su umirili sve jer je bilo najbitnije da se ćerka bračnog para Tipsarević Emili ne potrese i da se zbog nje ne diže panika – dodaje dobro obavešten izvor.

Cela kuća je pokrivena kamerama, tako da to umnogome policiji olakšava čitav slučaj. Porodica Tipsarević veruje da će se drama ubrzo završiti i da će policija što pre naći lopove.

Biljana je odmah javila Janku šta se dogodilo, on je potom unajmio obezbeđenje kako bi 24 sata čuvali porodicu. Bio je užasnut, ali smireniji jer zna da je porodica bezbedna i da su svi bili van kuće kada se to dogodilo. Istraga je u toku i oni veruju da će policija ubrzo naći počinioce – kaže naš izvor.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI