Ljigava sekretusa Tatjana Vojtehovski podrzava lazi opozicije

Fuksa Tatjana Vojtehovski, prpala novinarka i glavni promoter predizborne kampanje Saše Jankovića, javno je podržala prljave podmetačine i falsifikate oje opozicija koristi u orbi protiv SNS i predsednika države
 

Na društvenim mrežama juče se pojavilo falsifikovano pismo koje je potureno članici SNS Dragani Cerović, a u kome ona navodno aktivistima tranke daje uputstva kako da se ponašaju na internetu. Cerovićeva je odmah dokazala da je pismo falsifikovano, na šta je Vojtehovski na svom Tviteru napisala da su montaže “najmanje što su naprednjaci zaslužili”!?! Ona se u međuvremenu predomislila i obrisla svoj tvit, ali je njena objava sačuvana.

Njih nemoć boli
Montaža je poslednjih godina bil mnogo. I to ne poturaju samo meni. Nemaju oni ništ sa mnom, njih boli uspeh SNS i predsednika Vučića
Dragana Cerović, SNS

Na naše pitanje da li podržava laži, falsifikate i montaže protiv vladajuće stranke, Vojtehovski nam je drsko odgovorila da sporni tvit nijeni postojao (!?).– Ja to nisam napisala. Tvit ne postoji. Tako recite tom ko vam je rekao da ovo pitate. A vi ćete svakako napisati kako ste naumili. Radite prljave poslove za tuđi račun, to nije lepo – rekla je Vojtehovski.

S druge strane, članica SNS Dragana Cerović, kojoj su namestili montiranu poruku, kaže da ovo nije prvi put da se opozicija koristi sličnim sredstvima.– Montaža je u poslednjih godina bilo mnogo. I to ne poturaju samo meni. Nemaju oni ništa sa mnom, nih boli uspeh SNS i predsednika Vučića. Bespomoćni su, jer nemaju pravih zamerki, pa moraju da pribegnu montažama – naglašava Cerovićeva i podseća da su svojevremeno iz kancelarije tadašnjeg zaštitnika građana Saše Jankovića organizovali “akcju” da se izgradnja “Beograda na vodi” proglasi izmišljotinom.

twitter

– Bilo je montaža i o sakupljanju para u fontani, o vaučerima za Grčku i Tajland… Zgrozila sam se kad sam videla da su u deljenju tih falsifikata po Tviteru pored Tanje Vojtehovski učestvovali i Suzana Trninić, Sloba Georgiev, Dragan Maršićanin, Slaviša Lekić, Dragan Šutanovac i drugi. Verovatno računaju da im je to jedina šansa da se vrate na vlast – objašnjava Cerovićeva.

Bavila se i Vučićevim testisima

Tatjana Vojtehovski se i ranije služila prljavim sredstvima protiv aktuelne vlasti. Ona je tako usred predizborne kampanje uporedila Vučića sa Adolfom Hitlerom.
– U skladu sa najvažnijim vestima u našoj zemlji, pade mi na pamet da Hitler nije imao jedan testis! – napisala je marta 2017.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI