LEZBO-AFERA U SPS Ovo je pravi razlog zašto se zapravo TUKU DACICEVKE…

LEZBO-AFERA U SPS?! Ovo je pravi razlog zašto se zapravo TUKU DAČIĆEVKE…
Dijana Vukomanović i Ivana Petrović, visoke funkcionerke SPS koje su ovih dana šokirale javnost tučom u stranačkim prostorijama, zapravo su godinama u emotivnoj lezbo-vezi, a pravi razlog za njihov sukob nije politika, već ljubomora!
 
POLITIKA ILI LJUBAV Dijana Vukomanović i Ivana Petrović

Verovali ili ne, ali ovo pričaju funkcioneri iz samog vrha Socijalističke partije!

U javnost je prethodnih dana puštena informacija da je fizički sukob dve političarke ispred kancelarije direktora stranke Dejana Backovića usledio posle pisanja medija o navodnoj pljački “Dunav osiguranja”, za šta je osumnjičena Petrovićeva. Kako je objavljeno, Ivana je Dijanu napala jer joj smešta aferu, a Dijana je Ivani zamerila zato što je vređala novinare “Kurira”.

Tuče su nedopustive
O njihovom sukobu sam saznao iz medija. Fizički obračuni su nedopustivi
Boris Milićević, funkcioner SPS

Navodno, tako je došlo do svađe i tuče. Obavešteni, međutim, tvrde da pravi razlog za tuču nema nikakve veze sa politikom i “Dunavom”!

U stranci svi pričaju da su njih dve godinama u tajnoj emotivnoj vezi i da su svađa i tuča zapravo posledica ljubomore i neraščišćenih ljubavnih računa… Iako zvuči neverovatno, obavešteni tvrde da je dugogodišnja veza Vukomanovićeve i Petrovićeve nedavno “pukla” i da je jedna od njih to jako teško prihvatila – prenosi naš sagovornik.

Ni Dijana Vukomanović, ni Ivana Petrović nisu juče želele da komentarišu naša saznanja. I među socijalistima je zavladao pravi zid ćutanja, a jedan od retkih smelih za komentar bio je Boris Milićević:

To su sve obične gluposti i tračevi! O njihovom sukobu sam saznao iz medija i, u svakom slučaju, fizički obračuni su nedopustivi. To se mora rešiti civilizovano na stranačkim organima – zaključuje Milićević.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI