LESKOVAC: IZRESETAN ALEKSANDAR MIKIC BIZNISMEN

Leskovac je večeras oko 21.30 sati potresla najpre rafalna pucnjava u Ulici Topličkog ustanka, a nekoliko minuta kasnije i eksplozija automobila na parkingu iza Tehnološkog fakulteta. U pucnjavi je, kako tvrde pouzdani, ali nezvanični izvori, ubijen kontroverzni leskovački biznismen A. M. (32)
 

On je izrešean u Ulici Topličkog ustanka ispred svog stana, odnosno, stambene zgrade čiji je investitor bio. Policija je blokirala taj deo ulice i ne dozvoljava pristup, a požar na automobilu ugasile su dve vatrogasne ekipe.Nezvanično je rečeno da su ubistvo i eksplozija autoobila povezani. Policija se još nije oglasila zvaničnim saopštenjem.A. M. je od ranije poznat policiji po tučama i važio je za “žestokog momka” u Leskovcu.

U Leskovcu je sinoć, u rafalnoj paljbi, ubijen Aleksandar Mikić (32), biznismen koji je živeo u prigradskom naselju Rudare

On je oko 21 sat ubijen ispred svog stana, odnosno ispred zgrade čiji je bio investitor.

Istovremeno kada je on ubijen, odjeknula je i eksplozija u Ulici Toplički ustanak, u kojem je u potpunosti izgoreo automobil “reno megan”.

Kako javlja Jugmedia, sumnja se da su se u njemu nalazile ubice Mikića, koje su potom zapalile automobil na oko 200 metara da bi sakrile tragove.

Mikić je, kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu Srednju ekonomsku školu završio u Leskovcu, gradu kojem je rođen i u kojem je živeo. Studirao je i Univerzitet “Džon Nezbit”.

Bavio se izgradnjom stambenih zgrada, a u jednoj koju je izgradio je i živeo, u naselju Rudare u Leskovcu.

Zasad su nepoznati razlozi njegove likvidacije, ali se saznaje da je on od ranije bio poznat policiji.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI