LEKARI U SRBIJI RADE SUZAVANJE VAGINE ZA 200 EURA

LEKARI U SRBIJI RADE SUZAVANJE VAGINE ZA 20,000 DIN.
Sužavanje vagine u Srbiji je u  samom zenit medicinsko-turističkih destinacija! Ovakva intervencija je kod nas najjeftinija u svetu.
 U inostranstvu je cena ovakvog zahvata je i do 1000 eura  dok se u srbiji radi za 200.
Potvrđujući sve to, asistent dr Radomir Aničić, specijalista ginekologije i akušerstva u GAK “Narodni front”, kaže za Alo! da je neovaginoplastika metoda koja je komforna za pacijentkinje, a nije skupa kao u inostranstvu.

– Potrebno je, međutim, tri-četiri tretmana kako bi se postigao najbolji efekat. Izvodi se laserki, što znači da nema rezova, šavova, krvarenja, ali ni postoperativnog oporavka koji podrazumeva izbegavanje seksualnih odnosa, bol… Takođe, nisu potrebni nikakvi lekovi i nema nikakavog rizika po pacijentkinje. Odlična je za žene koje su u menopauzi i imaju simptome vaginalne suvoće, svraba ili bolnih polnih odnosa. Naravno, rade je žene posle porođaja zbog opuštanja mišića vagine, ali i sve ostale, zbog poboljšanja osećaja tokom polnih odnosa, kao i iz estetskih razloga. Intervencija se izvodi u privatnim klinikama i ne pokriva je zdravstveno osiguranje. Oprema je skupa, pogotovu laser kojim se ona izvodi – navodi taj stručnjak.Zbog cene i kvaliteta „rada” naši doktori postali su čuveni kod Italijanki, Bosanki i ostalih strankinja, a razlozi su brojni. Ova procedura uklanja tegobe koje menopauza ostavlja na vagini, sužava proširenje mišića u vaginalnoj regiji koje nastaje nakon prođaja, odlična je i za poboljšanje osećaja tokom seksa, a ima i estetski efekat!

Prof. dr Aleksandar Milošević, seksolog, kaže da sumnja da sužavanje vagine ima toliko efekata po seksualni život.
– Taj efekat tek treba da se dokaže, pošto je metoda još relativno nova. Da se razumemo, glavni erogeni podsticaji kod žena su komunikacija, mozak, oči, razgovor, pamet, odnosno međuljudska interakcija, onda klitoris, ulaz u vaginu ili vulva, pa tek onda sama vagina. Ona nema toliko nervnih receptora pošto predstavlja svojevrsni “kanal” od spoljašnjih njenih delova do grlića materice – naveo je taj stručnjak

Dr Radomir Aničić otkriva da neovaginoplastika nije jedini motiv dolaska žena, već je tu i ubrizgavanje hijalurona u takozvanu G tačku u vagini.– Vagina tada nabubri i, kako žene kazu, mnogo više uživaju u seksulanim odnosima – objasnio je dr Aničić.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI