LEK ZA DUZI ZIVOT

U Rusiji su već dostupni lekovi koji produavaju život, ostatak Evrope trebalo bi da ih privati za tri godine
LEK ZA MLADOST

Ljudski životni vek mogao bi se produžti za čak 40 godina, tvrdi ugledni profesor Instituta za bioregulaciju i gerontolgiju u Sant Peterburgu, Vladimir Havinson.

Havinson ističe kako je u Rusiji već dostupno šest lekova koji će nam omogućiti da živimo četiri decenje duže.Lekovi se zasnivaju na takozvnoj “teoriji peptidne tehnologije”, koja u interakciji s DNK povećava proizvodnju proteina, što prodžava životni vek.Eksperimenti na životinjama su pokazali da uvođenje peptidnih preparata produžava život za 30 do 40 procenata u odnosu na kontrolnu grupu. Peptidi jačaju imunitet i obnavljaju endokrinološki sisem –  ističe Havison za Sputnjik.

Havison objašnjava da je dejstvo lekova potvrđeno u 25 kliničkih eksperimenata.

– Radi se o kompleksu peptda. To su lekovi koji su patentirani, registrovani u Rusiji. Kompleks od pet medicinskih preparata omogućava da se prodži život i poboljša njegov kvalitet.Profesor navodi da je utvrđeno da primena ovih preparata na ljudima dovodi do smanjenja stope infarkta i moždanog udara za otprilike dva putaPeptidi su prirona sredstva, sastoje se od aminokiselina. Terapiju bi trebalo primeniti samo i isključivo nakon konsultcija sa lekarom i ne bi je trebalo započeti pre 35. ni posle 40. godine starosti.Preparai zapravo potiču još iz SSSR-a, a u savremenoj Rusiji su unapređeni i nalaze se na spisku registrovanih lekova u Rusiji.

– Ipak, najvažnije je zdrao živeti. Bitan je uredan san, kontrolisan unos kalorija i svakodnevno vežbanje. Ne intenzivni sportski treninzi, već umerene ali redovne fizičke vežbe. Uz sve to preporučuje se i unos  vitamina i antioksiansa, i to ne veštačkih sintetizovanih, već prirodnih, iz namirnica. Veoma je važno piti i dosta čiste vode. I poslenje na spisku, ali ne manje važno, jeste unos peptidnih bioregulatora.Havison ukauje i da je neophodno napraviti i „genetski pasoš” i videti da li čovek ima predispozicije za rak.Ako postoji takav gen, a to se može ustaoviti analizom krvi. Naši preparati mogu da uspore, odnosno da reglišu genetsku aktivnost. U tome i jeste snaga i moć pptida – zaključuje Havison.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI