LEA KIS OPLJACKANA : LOPOV SIN POZNATE PEVACICE Marko B. (23)

Poznata TV voditeljka Lea Kiš Jokić opljačkana je dok je bila sa porodicom na letovanju, saznaje nas portal

Dvojica razbojnika su preksinoć dva sata nakon ponoći upala u kuću voditeljke na Voždovcu i odnela veću količinu zlatnog nakita- narukvica, ogrlica, prstenja… Svega nekoliko sati nakon krađe policija je uhapsila provalnike.

Lopov prijatelj sina poznate pevačice!

Kako nas portal saznaje, uhapšeni Marko B. (23) druži se sa sinom jedne poznate pevačice koja je često gostovala u emisiji kod Lee Kiš. nas izvor navodi da naslednik ove „folkerke” gotovo sigurno nije umešan u krađu, ali da postoji mogućnost da je Marko B. iskoristio informacije koje je čuo krećući se u njegovom društvu.

– Lisice na ruke stavljene su Saši S. (34) i Marku B. (23), koji su izveli pljačku. Kod njih je nađeno sve zlato koje su ukrali i ono će biti vraćeno poznatoj voditeljki – kaže za nas portal dobro obavešten izvor, dok nam je i sama voditeljka potvrdila ovu neprijatnu vest.

– Javili su mi da nam je kuća opljačkana. Svi smo bili na odmoru. Bitno je da smo živi i zdravi – rekla je za naš list Lea Kiš, koja je u momentu dok smo razgovarali s njom na aerodromu čekala let za Beograd.

Kako nas portal saznaje, lopovi su čekali povoljan trenutak kako bi opljačkali kuću voditeljke „Nedeljnog popodneva”.

– Najverovatnije se radi o tipovanoj pljački. Lopovi su znali da u kući nema nikog i pod okriljem mraka upali u nju. Kod njih je nađen i alat kojim su obili vrata, ali i sef u kome su se nalazile vrednosti. Ništa više nisu odneli, ali po svemu sudeći, tražili su i novac, jer su stvari po kući bile ispreturane – objašnjava naš sagovornik.

Uhapšeni razbojnici dosad nisu osuđivani. Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni u Tužilaštvo.

Policija ispituje da li je uhapšeni dvojac odgovoran za još neku provalu u kuće i stanove Beograđana, koje su ovih dana učestalije jer su vlasnici otputovali na letovanje.

U kući nije  bilo nikoga kad  su lopovi upali

U kući nije bilo nikoga kad su lopovi upali, Foto: Predrag Dedijer

 

Komšije: Lea je u emisiji rekla da ide na odmor?!

Spektakularna pljačka kuće poznate voditeljke izvedena je tako da niko od komšija nije čuo niti video lopove. – Videli smo policiju i tada saznali šta se dogodilo. Rekli su nam da ne brinemo, jer su lopovi brzo uhapšeni – kaže jedan od komšija poznate voditeljke i navodi da je njena kuća već pljačkana pre nešto više od godinu dana, te da je za ovu poslednju „sama kriva”! – U poslednjoj emisiji ona je najavila da će ići na odmor. Rekla je da više neće ići u Grčku, nego u Crnu Goru. Ne bi me iznenadilo da su lopovi gledali njenu emisiju – kaže ovaj komšija.E. S.

 

Nema kuće koja nije provaljena

Komšije opljačkane voditeljke kažu da u njenoj ulici nema kuće koja nije bila na meti lopova. – Jednoj komšinici su odneli sve što se moglo odneti, osim slika Olje Ivanjicki, koje su ostale okačene na zidu. Drugoj su upali u kuću tako što su se popeli na krov, pa se kanapom spustili do terase. Iz kuće su odneli skupocena francuska vina – kaže naš sagovornik.E. S.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI