KULMINIRAO SUKOB U DS: BISLIMI: Vrati 60.000 evra! JEŠIĆ: Marš, bre, konju!

Ješić zaratili su na krv i nož na sednici Predsedništva DS održanoj u petak uveče zbog 60.000 evra nestalih iz partijske kase, saznaje Informer!


Bislimi je, tvrde naši izvori, na sednici otvoreno upitao Ješića “da li i kad namerava da vrati pare koje je uzeo”, posle čega je Ješić iznerviran, uz vređanja i psovke, napustio sastanak.

Pretnja aferama Pajtiću
Ješić je zapretio i Pajtiću: Znam sve tvoje afere! Ono što piše Informer je pi.kin dim! Sve ću otkriti!
Izvor Informera iz vrha DS

Amir je rekao: Ješiću, dao sam ti pare. Hoćeš li to da vraćaš ili ne?! Na ovu prozivku Ješić je ustao i počeo da viče: Beži, bre, konju jedan! Idiote, potpuno si nebitan! – prenosi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Bojan Pajtić je tada pokušao da smiri situaciju:

To je tek razljutilo Ješića, koji se zaustavio i poručio Pajtiću da “zna sve njegove afere”! Rekao je: Ono što piše Informer je pi.kin dim! Sve ću otkriti! Pajtić je ućutao, a Ješić je izašao iz prostorije… – prepričava naš izvor.

Bislimi nije hteo da komentariše naša saznanja, dok je Ješić indirektno potvrdio sukob:

To što vi mislite da svi treba da liče na vašeg urednika jeste pogrešan ugao gledanja. Mada, ima nekih zalutalih u DS koji su fascinirani tim načinom ponašanja – zaključio je Ješić.
Demokrate su, inače, posle sastanka saopštile da se raspravljalo o partijskim finansijama i da su odbili Bislimijevu ostavku, a usvojili Ješićev predlog da angažuju nezavisnog revizora.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI