KRVNA OSVETA USRED SRBIJE! Otac OSVETIO SINA POSLE 10 GODINA, pa se mirno predao policiji!

KRVNA OSVETA USRED SRBIJE! Otac OSVETIO SINA POSLE 10 GODINA, pa se mirno predao policiji!
Stojan Stanojević (69) pištoljem ubio građevinskog preduzimača Dragana Stepića (57) jer ga je smatrao odgovornim za pogibiju svog sina na gradilištu na kome je Stepić bio šef


Stojan Stanojević (69) iz Požarevca pištoljem je juče ubio Dragana Stepića (57), vlasnika građevinske radnje “Stepić gradnja”, jer ga je smatrao odgovornim za smrt svog sina Jovice pre deset godina! Jovica je tada poginuo na gradilištu na kome je Stepić bio šef, a Stojan je bio ubeđen da je to njegova krivica i čitavu deceniju je čekao da mu se osveti!

Stojan se nakon ubistva sam predao policiji i protiv njega će biti podneta krivična prijava za ubistvo

Stravičan zločin odigrao se oko 11 sati u Jugovićevoj ulici u Požarevcu, gde je Stepić sa svojim radnicima popločavao dvorište jedne privatne kuće.

Stepićev radnik Dragomir Radosavljević (51) kaže da je u jednom trenutku otišao do kamioneta da uzme kanap za merenje, kad je video da im prilazi “jedan čičica sa bradom”.

– Nije delovao agresivno. Prišao je Stepiću, koji je stajao pored šahte i, bez reči mu pucao u stomak. Neko je odmah pozvao Hitnu pomoć, koja je stigla veoma brzo, za minut, pa je prebačen u bolnicu – ispričao je Dragomir.

Vladimir Kopun (39), jedan od Stepićevih radnika, kazao je da je čuo pucanj, ali da nije video krv.

– Stepić je imao otvorene oči. Čini mi se da je napadač pucao iz nekog malog, “damskog” pištolja – rekao je Vladimir.

U Urgentnom odeljenju bolnice u Požarevcu kažu da je Stepić primljen u kritičnom stanju i da je u toku operacije podlegao povredama.

– Pacijent je mnogo iskrvario. Projektil mu je “šetajući” po stomaku pokidao creva i ostale unutrašnje organe – rekao je hirurg Nenad Davidović.

Stepićevi radnici su nam ispričali i da je on pre desetak godina bio šef gradilišta Preduzeća za puteve “Požarevac”, kada je u odronu zemlje u selu Zabrega poginuo Stojanov sin Jovica. Stojan je, kažu, posle toga više puta pretio Stepiću da će ga ubiti i osvetiti sina. Stojan je, navodno, zamerio Stepiću što nije obezbedio gradilište i što je poslao Jovicu na nebezbedno mesto.

Stojan se nakon ubistva sam predao policiji i protiv njega će biti podneta krivična prijava za ubistvo. 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI