KRUNSKA : UHAPSEN RAZBOJNIK KOJI JE RANIO MLADICA I DEVOJKU

SRDJAN MICIC RANJEN U KRUNSKOJ !!!
BEOGRAD – Beogradska policija uhapsila je većeras Nikolu L. koji se sumnjiči da je ranio Srđana Micića (29) državljanina Bosne i Hercegovine i devojku T.J. (22) koja je sedela u obližnjem kafiću, saznaje Kurir. Posle samo sat vremena, beogradska policija locirala je osumnjičenog i uhapsila ga!
U pucnjavi u Krunskoj ulici kod broja 84 u Beogradu teško su ranjeni mladić Srđan Micić (29) državljanin Bosne i Hercegovine i devojka T.J. (22) koja je sedela u obližnjem kafiću. Tokom mafijaškog obračuna, zalutali metak pogodio je dvadesetdvogodišnju T. J. u leđa, dok je sedela u obližnjem kafiću. Hitna pomoć je ranjenu devojku prebacila u Urgentni centar i ona nije životno ugrožena. Micić koji ima 4 ustrelne rane 3 u leđa i jednu u nogu  je takođe prevezen u Urgentni centar

Pucnjavi je navodno prethodio fizički obračun dvojice mladića. Očevici sa lica mesta kažu da su ljudi pred rafalima panično bežali Krunskom ulicom u blizini Kalenić pijace.

Osumnjičeni je sa mesta pucnjave navodno pobegao terencem marke BMW X5 bele boje u nepoznatom pravcu, dok je na mestu pucnjave pronađeno dosta čaura i bejzbol palica.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI