KRALJEVO: PRETIO BOMBOM POLICIJA GA UBILA

Pripadnici Ministarstva unurašnjih poslova u Kraljevu sinoć su u blizini autobuske stanice pokušali da uhapse D. J. (1985) zbog pretnji da će baciti eksplozivnu napravu na policijsku stnicu u ovom gradu, ali i sumnje da je u prethodnih nekoliko dana izvršio više teških krađa
 

Međutim, D. J. je tom prilikom izvadio ručnu bombu i zapretio da će je baciti na policajce. Pripadnici MUP su kasnije uspostavili kontakt utem mobilnog telefona sa D. J., ali uprkos pregovorima, on nije želeo da se preda.Nakon toga policijski službenici su locirali kuću u Ulici Božidara Milunovića, gde se sa bombom skrivao osumnjičeni D. J., a u objektu se, u tom trenutku, nalazilo još deset osoba, među kojima  jedna osamnaestomesečna beba i četvoro dece od 6 do 13 godina. Tu je bila i njegova petnaestogodišnja devojka.Pošto je pretio da će baciti bombu, pripadnici policije su bili primorani da upadnu u kuću, a D. J. je tada pokušao da istu aktivira, zbog čega su ga policaji ubili.Jedan od policijskih službenika je prisebnom i brzom intervencijom uspeo je da dođe do D. J., pre nego što je bacio bombu, i tako spreči daleko veću tragediju u kojoj su mogla da stradaju deca i ostali prisutni u kući.

U mahnitom stanju Danijel J. je svoj sukob i pregovore sa policijom “direktno prenosio” na svom Fejsbuk profilu! 

I njegove ranije objave na ovoj društvenoj mreži pune su pretnji policiji, a na jednoj fotografiji čak je i pozirao s bombom.

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI