KOZOJEBU SASI JANKOVICU SMETA ZAPLENA NARKOTIKA I ORUZJA

Saša Janković je danas pokaao da nikada nije bio Zaštitnik građana i da je negova delatnost bila i ostala “zaštitnik kriminalca za kojima danas kuka”, saopšteno je iz SNS
 

Kako se navodi u saopštenju, Janković osim što rani i pomaže “svog koalicionog partnera, višemilionskog poreskog dužnka, u narodu poznatog reketaša Rodića”, sa kojim, kažu, već više od 40 dana vodi monstruoznu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, smeta mu i što je policija zaplenila 167 kilograma nrkotika, što su otkrivene tri laboratorije marihuane, što je oduzeto 29 pušaka, 30 pištolja, šest bombi, kiloram eksploziva i 3000 komada municije. 

Samo zaštitniku kriminaaca Saši Jankoviću i njegovoj kriminalnoj družini smeta što je srpska policija zaplenila i veću količinu novca sumnjivog porekla i što je otkriveno i oduzeto 150 gigabajta pedofilskog materijala – naodi se u saopštenju.
Oni dodaju da Janković svakim danm pokazuje kolika je sramota i skandal što je on ijedan dan proveo na funkciji zaštitnika građana.
Svi građani su prozreli ko je Janković, kažu naprednjaci, dodajući da je “Janković jeftini politikant” i da je unizio instituciju ombdsmana.

Naprednjaci ističu da je jasno da je rbija na dobrom putu dokle god je Janković protiv politike predsednika Srbije i premijera.
Koliko god on vređao, lagao i branio kriminlce, Srpska napredna stranka će se svom snagom boriti da se zakon poštuje i da bude isti za sve – kaže se u saopštenju.
Pokret slobodnih građana Jankovića danas je rekao da “predstave za javnost” poput hapšenja 360 nepovezanih ljudi odjednom ne mogu da zamene plate, lekove, hrnu, ljudsku bezbednost, normalan rad institucija, informisanje, vladavinu prava i pravnu sigurost.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI