KOZOJEBI SA TV N1 optužili premijera za gušenje medija!

Američka medijska udarna pesnica u Srbiji, CIA GOVNARSKA televizija N1 započela je prljavu kampanju protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića optužujući ga za gušenje slobode medija

SMRDLJIVOJ CIA televiziji N1 očigledno je zasmetalo što je premijer juče u Inđiji na njihovo pitanje kako vidi fotografiju koju je objavio Velimir Ilić a na kojoj se nalaze Dušan Spasojević i ministar zdravlja Lončar, direktno odgovorio:

– Vidim je kao i vi, doduše, moj vid je malo slabiji od vašeg, što se vidi i po naočarama koje nosim, ali, kako bih vam rekao, kako vi vidite fotografiju onih koje podržavate svaki dan, sa notornim kriminalcima osuđenim za promet i prodaju droge našoj deci? I to su postali glavni šefovi njihovih kampanja, svakog dana ih podržavate. Zlatibora Lončara, za razliku od vas koji ne pitate one koje podržavate,  Zlatibora Lončara sam pitao za sliku koja je objavljena i on mi je rekao sledeće, pošto naravno on nije optužen da je bilo šta sa njima sarađivao, radio ili učestvovao u bilo kakvom izvršenju krivičnog dela, za razliku od onih koje vi podržavate i koji su, otvoreno podržavate, koji su učestvovali u izvršenju najtežih krivičnih dela, a to je prodaja droge našoj deci, i za to pravosnažnom presudom osuđeni… Dakle, to vam je, kako se zovu oni… Braće Burgije…Što se tiče Zlatibora Lončara, ja sam bio veoma zainteresovan pa sam ga pitao. Nisam hteo da pitam neke za moral kako to da su mogli da sede pored njega sve vreme i da to sve znaju, a da ga ne pitaju nikad ništa ali sam pitao njega i on mi je rekao da je operisao oca jednog od tih ljudi, da su ga pozvali u kafić preko puta da se zahvale. Tamo je nastala ta slika. Da je nešto krio, verovatno se ne bi ni slikao, niti je imao pojma niti bilo šta drugo. Ja mu u tome verujem, ako se pokaže drugačije, da je bilo šta u bilo kakvom kriminalu učestvovao – biće istog trenutka smenjen, a zatim, naravno, i procesuiran – rekao je premijer.

Postavlja se pitanje šta je u premijerovom odgovoru gušenje medija.

Da li to što poslodavci i finansijeri CIA GOVNARSKE TV N1 nisu očekivali da će im biti direktno odgovoreno, ili su, pak, njihovi ciljevi sasvim drugačiji.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI