KOSOVO POLJE: SRBIN MUCEN PA OPLJACKAN

Nepoznati napadači su provalili u kuću Zlatibora Denića (1950) iz Ugljara kod Kosova Polja pretukli ga, vezali i potom mu naneli teške opekotine po nogama

 

Posle premetaine kuće, ostavili su ga vezanog, prenosi RTV Kim.Policija i forenzičari su izvršili uviđaj, potvrdio je komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.-Mogu slobodno da kažem da su ga mučili, nanete su mu opekotine. U kući je izvršena premetačina, a od njega su tražene pare – kazao je Trajković.

Dr Dragan Perić, uravnik Hirurške bolnice “Simonida” u Gračanici, kaže da je reč o opekotinama drugog A, i drugog B stepena.– Ima mehure po telu, opekotine leve natkolenice sa untrašnje i spoljne strane, zatim opekotine na kolenu – rekao je dr Perić za RTV KiM i dodao da se može govoriti o mučenju i da će oporavak pacijenta trajati oko dve nedelje.

Zlatiborova sestra Sunčica Denić kaže da se njen brat nikome nije zamerio i da je čitava porodica duboko unesrećena.– Ovo je ne samo pokušaj ubistva, već gnusno pokazivanje moći i nečoveštva. Ralog da upadnete u kuću u ponoć, sa zlodelom kakvo je učinjeno, nema opravdanja. Govorim ovo, a plašim se da ove reči ne izazovu veće zlo – izjavila je Sunčica Denić.Iako je uviđaj izvršen, Denić još uvek nije dao zvaničnu izjavu istražiteljima.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI