KOLINDINA ĆERKA U BEOGRADU! Katarina Kitarović sve vreme pod jakim obezbeđenjem

Ćerka hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, Katarina Kitarović (16), doputovala je u glavni grad Srbije kako bi učestvovala na desetom Evropskom kupu u umetničkom klizanju “Skejt Helena u ledenoj dvorani Pionir

Kako pišu mediji, svaki njen korak budno je praćen i njeno obezbeđenje nije dalo nikome da joj priđe, pa ni da je fotografiše.

Novinarima je rečeno da je strogo zabranjena bilo kakva komunikacija i slikanje ćerke hrvatske šefice države. Iako su se nalazili na javnom mestu i otvorenom sportskom nadmetanju, priprećeno im je obezbeđenjem i policijom, ukoliko ne poslušaju pomenuta uputstva.

Slično je prošao i legendarni sportski novinar Milojko Pantić, kome je takođe bio zabranjen ulaz i pristup “Ledenoj dvorani”, dok je nastupala Kitarovićeva.

Katarina Kitarović članica je Klizačkog kluba “Leda”, a na poslednjem takmičenju u prvenstvu Hrvatske u klizanju u kratkom programu juniorki osvojila je prvo mesto. Prošle godine u martu okitila se i titulom hrvatske prvakinje u umetničkom klizanju, a prvo mesto je osvojila na juniorskom prvenstvu u Domu sportova.

Na prvenstvu Hrvatske u kategoriji naprednih mlađih juniorki 2015. zauzela je drugo mesto, a 2016. osvojila je i srebro na međunarodnom turniru u umetničkom klizanju u Mađarskoj. Katarinin cilj je da se u najskorije vreme izbori za učešće na Zimskim olimpijskim igrama.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI