Vedrana Rudan u novoj KOLUMNI: KOLINDA SE BAVI PROSTITUCIJOM

Mislim da gospođa Kolinda-Grabar Kitarović, sudeći po tome što sve radi za Amere, to ne mora potpisati. Ona se prostitucijom bavi u Hrvatskoj.”

Gospođu Kolindu Grabar-Kitarović ne držim ni previše pametnom ni glupom. Pretpostavljam da se njezin kvocijent inteligencije ipak drži negdje oko stotke. Gospođa, dakle, nije glupača, gospođa je političarka. Sluša svoje i naše gospodare kojima sukob sa dovijeka nam mrskim Srbima savršeno odgovara da pažnju običnih građana skrene sa daleko gadnijih tema nego što su to subotičke čokoladice.

Službenica u banci mi je na brzinu objasnila da je priča vrlo jednostavna. Moram samo potpisati da li sam američki porezni obveznik ili nisam. Sve je to u skladu sa zakonom, tu FATCTU je Hrvatska potpisala i sa A[merikom i sa EU, stupila je na snagu 01.01. 2016. godine, nema tu mnogo nepoznanica. Potpisala sam da nisam “porezni obveznik SAD” i da “ne obavljam aktivnosti registriranog brokera odnosno dilera (različito od određene osobe iz SAD-a).”

Građani Republike Hrvatske su, ne svojom voljom, duboko u mračini američke guzice jer su ih tamo uvalili hrvatski prljavi p[olitičari i političarke kojima je jedino lova bitna. Bijedno smeće potpisuje sve i svašta samo da bi godinu, dvije, pet ili deset bilo na naslovnicama, moglo žderati na naš račun, krasti, dobivati povoljne stambene kredite i huškati nas protiv Srba. A mi, bijedni crvi, ne usuđujemo se pitati čak ni zašto smijemo biti u NATO-u i m o r a m o Amerima na uvid davati osobne podatke ali nam američke vize nisu ukinuli. Naša je bivša ministrica vanjskih poslova, da bi mogla dobiti vizu, trebala potpisati da se u Americi neće baviti prostitucijom.

Mislim da gospođa Kolinda-Grabar Kitarović, sudeći po tome što sve radi za Amere, to ne mora potpisati. Ona se prostitucijom bavi u Hrvatskoj.”

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI