KOJI KRALJ ACA LUKAS: TA MODRICA JOJ JE OD PRETERANOG KARANJA

Aca Lukas se posle svirke u Švajcarskoj vratio u Srbiju i tvrdi da nema razloga da beži!
 

– Evo me, tu sam. Ja ne bežim ni od koga. Sad se spremite za istinu, vidimo se u utorak – rekao je Lukas za Telegraf.rs ispred aerodromske zgrade.

Podsetimo, Lukas je kasno sinoć za Telegraf rekao da Sonja laže, te da je nije tukao i da se spremimo za konferenciju za medije koju će održati u utorak, kada će “izneti svu istinu o Sonji i njihovom odnosu”.

– Došao sam u stan samo da se pozdravim sa ćerkom, jer idem na put. Krenuo sam da skuvam kafu sebi, kada je počela da me vređa. Da li ti stvarno misliš da ja nosim nož sa sobom i upadam u stan sa nožem?! Udario sam je nogom u cevanicu zato što me je gađala lončetom u glavu i nije mi dala da izađem. Ta modrica što kažu da ima na nozi, možda i nije od toga, nego od preteranog ka**nja. Modricu joj nije napravio Marko Jarić, ali možda jeste neko ko se isto zove Marko – rekao je Lukas za Telegraf.

– Ona laže, ona je žena koja ima dijagnozu! U utorak očekujte konferenciju za medije gde ću reći šta mi je sve ukrala, šta mi je radila, i ko je Sonja. U utorak očekujte svu istinu o “Sonji Vu” – dodao je Aca.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI