Klint Istvud: Moram da glasam za Trampa, OVO JE GENERACIJA PI*KICA!

“PRLJAVI HARI” ODLUČIO! Istvud: Moram da glasam za Trampa, OVO JE GENERACIJA PI*KICA!
Legendarni glumac i reditelj Klint Istvud rekao je da živimo “u tužnim vremenima” i da su oba predsednička kandidata u SAD “lupala gluposti”, ali je ipak stao na stranu Donalda Trampa

– Morao bih da glasam za Trampa. Tramp ipak ima nešto, jer je u tajnosti svima dosta političke korektnosti i ulizivanja. Ovo je ulizivačka generacija, mi smo stvarno živimo u generaciji pi*kica. Svi hodaju kao po jajima – rekao je Istvud.
Istvud je naveo da Tramp “govori šta misli” i da to ponekad nije dobro.
– Razumem o čemu priča, ali prosto nisam uvek saglasan sa tim – rekao je Istvud.

“Prljavi Hari” je rekao da su optužbe da je neko rasista preterane i da to nije bilo tako “kada je on odrastao”. Doduše, Istvud je rođen 1930. godine, kada su na snazi širom amerike i dalje bili zakon rasne segregacije.

– Znate, sada je on rasista jer je pričao o onom sudiji (Gonzalo Kurijel). Tramp je lupao gluposti, ali su to radili svi, obe strane. Međutim, sada mediji vilene i viču da je nešto rasizam i prave veliku stvar od toga. Samo je*eno pređite preko toga – poručio je Istvud za “Eskvajer”.

Inače, Istvud otvoreno podržava republikance, a njegov politički angažman je bio u žiži 2012. godine kada je na nacionalnoj konvenciji razgovarao sa “izmišljenim Obamom”.

.rs.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI