KAKVE BUDALE: PAJTIC, DJILAS I SULE VODE RAT NA TVITERU

 Bojan Pajtić žestoko je uzvratio svom nasledniku Draganu Šutanovcu na prozivku da je srozao rejting demokrata jer se grčevito držao vlasti u Vojvodini. Pajtić je na Tviteru poručio predsedniku DS da bi mu bilo bolje da se pozabavi sadašnjim rejtingom te stranke od 4 odsto nego što proziva njega i Dragana Đilasa
 
– A da se vrh DS dizanjem sa sadašnjih 4%, umesto da pucaju sebi u nogu – napisao je Pajtić, reagujući na Šutanovčeve optužbe.

Šuletova prozivka je toliko pogodila Pajtića, da je odmah nastavio da ga zasipa objavama na Tviteru:Mislim da ovo pljuvanje po Đilasu i meni svakako obesmišljava bilo kakva ukrupnjavanja. Sam sebe usitnjavaš dok se ukrupnjavaš – poručio je Pajtić svom nasledniku.

Podsetimo, Dragan Štanovac je u intervjuu za novi “Nedeljnik” optužio bivše lidere DS za srozavanje rejtinga te stranke.– Grčevita Pajtićeva borba da ostane na poziciji vlasti u Vojvodini dovela je do toga da smo u toj istoj Vojvodini na poslednjim izbrima dobili samo sedam odsto. Đilas je dobio više od dva puta manje glasova u Beogradu. Očigledno da to očajničko držanje za vlast nije donelo rezultat. DS je 2012. otišla sa vlasti u Srbiji sa više od 22 odsto. A i Đilas i Pajtić tražili su ostavke ljudi koji su osvojili tih 22 odsto. Da bi kasnije Pajtić sa šest odsto u Srbji i sedam odsto u Vojvodini imao ambiciju da nastavi da vodi DS – rekao je Šutanovac za Nedeljnik.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI