KAKVA BUDALA! GLUPAVI BOSKO OBRADOVIC OKUPIO 5 SIMPATIZERA PA DOSAO PRED PINK DA PRETI :))

Boško Obradović danas je organizvao ulično okupljanje ispred TV Pink gde je pretio oduzimanjem nacionalne frekvencije i zatvarajem ove televizije. Obradović je time jasno pokazao da se ne ustručava da hiljade zaposlenih ostavi bez hleba, tvrde na TV Pink
 

Neuspelo okupljanje  kojem je učestvovalo čak osam aktivista Dveri svelo se na brutalne optužbe pretnje upućene vlasniku TV Pink Željku Mitroviću.– Televiziju Pink treba zabraniti i oduzeti joj nacionalnu frekvenciju. Kada se Dveri budu pitale i odlučivale, on to neće moći da radi, mi mu toobećavamo javno, danas, ovde – pretio je Obradović.

“Obradović je pokazao iznenadno interesovanje za plaćanje poreza vlasnika TV Pink, ali se nije uputio u tu temu, pa je izjavio da Željko Mitrović nije platio porez. Time je još jednom pokazao da se njegova politika zasniva na čaršijskim glasinama jer Mitrović redovo izmiruje svoje obaveze i prema državi i prema zaposlenima. Iako je Željko Mitrović izmirio sve svoje poreske obaveze prema državi Srbiji, to nije smetalo Boškiću da laž ponovi više puta”, navodi TV Pink.Uprkos svemu, Obradović je na TV Pin dočekan s muzikom, pa je tako propao još jedan njegov pokušaj da lažima o neplaćenom porezu i uličnim akcijama popravi posrnuli rejting Dveri koji je danas daleko ispod cenzusa!Pogledajte prilog TV Pink o neuspelom protestu Boška Obradovića:

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI