KAKO JE KURIR PLJUVAO DJILASA A SAD MU MAZI JAJA

Reketaški ‘Kurir’ od 2012. do 2015. objavio na desetine naslovnih strana u kojima je Dragana Đilasa optužio da je ‘bandit’, ‘parazit’, ‘tiranin’, ‘kriminalac’… Čak su ga upoređivali i sa Hitlerom! A danas im je Đilas najbolji, najpametniji i najlepši!?!
 

Reketaški ‘Kurir’ je od 2012. do 2015. godine objavio više desetina naslovih strana sa najstrašnijim optužbama i uvredama na račun bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa. Ovih dana, međutim, isti taj ‘Kurir’ istog tog Đilasa opisuje kao divnog političara i otvoreno podržava njegovu najavljenu andidaturu na izborima u prestonici!?!

Interes
Para vrti gde burgij neće! To samo pokazuje da ti ljudi nemaju drugu ideju sem golog finansijskog interesa
Vladimir Đukanović, SNS‘Kuir’ je Đilasa nazivao ‘banditom’, ‘parazitom’, ‘tiraninom’, ‘pljačkašem’, pa čak i “Đitlerom”, upoređujući ga sa nacističkim vođom Adolfom Hitlerom!?! Đilas je 22. februara 2014. organizovao čaj i izložbu ovih naslovnica kako bi pokazao da je žrtva prljave kampanje.

Od “Đitlera” do uzora

Međutim, od čoveka koga su optuživali i napadali kao najgoreg kriminalca, Đilas je gazdi reketaškog ‘Kurira’ Aleksandru Rodiću i njegovim saradnicima odjednompostao ugledni lider opozicije!?Ova potpuno šizofrena transformacija, prema rečima našeg izvora iz ‘Kurira’, posledica je dila koji je Rodić posigao sa tajkunom i bivšim šefom demokrata.– Đilas je odlučio da se kandiduje za gradonačelnika ispred liste Saše Jankovića i Vuka Jeremića i za kampanju mu je bila neophodna neka ‘medijska batina’. Odlučio se za nas jer zna da stojimo loše, da smo u krizi i da se sa Rodićem lako može postići svaki dogovor… – objašnjava naš sagovornik, inače jedan od urednika “Kurira”.I dok Đias i Rodić juče, očekivano, nisu imali komentar ove iznenadne “ljubavi”, sagovornici Informera smatraju da ovde ništa nije neshvatljivo.

Urednik “Novog stanarda” i odličan poznavalac medijske scene u Srbiji Željko Cvijanović ističe da je ‘Kurir’ već godinama, od vremena hapšenja Aleksandrovog oca Radisava Rodića, list koji kontrolišu Amerikanci.– To znači da Rodići na nižem nivou mogu da se dogovaraju, trguju i stvaraju utisak autonomnog političko-medijskog faktora, ali na nvou gde počinju ozbiljni interesi, oni moraju da slušaju Amerikance. Popularisanje Đilasa stvar je na nivou na kome se Rodići ne pitaju. Činjenica da je ‘Kurir’ krenuo u popularizaciju Đilasa prvi je nagoveštaj da će on biti kandidat za gradonačelnika Beograda. Drugi nagoveštaj i dokaz da iza svega stoje Amerikanci biće široka opoziciona podrška Đilasu. ostalom, najveći deo srpske opozicije je proamerički, dok nam je vlast pronemačka. Sukob koji se na toj liniji očekuje posle nemačkih izbora nalaže da SAD imaju svog kandidata na izborima za gradonačelnika. ‘Kurir’ i njegovo ponašanje samo su posledica – kaže Cvijanović.

Na sve su spremni

Poslanika SNS Vladimira maju drugu ideju sem golog finansijskog interesa. Zamislite samo koliko bi pljačkali da se dokopaju slučajno vlasti. Kda je njihov finansijski interes u pitanju, uništili bi i državu i sve – konstatuje Đukanović.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI