JOVAN MEMEDOVIĆ: Moj sin Uroš nije huligan, pretučen je jer je nosio “pogrešan” duks!

Poznati novinar Jovan Memedović kaže da njegov sin, koji je juče pretučen u ulici Neznanog junaka, u blizini njihovog doma, nije huligan i da nikada nije pravio incidente

– Njih nekoliko napalo ga je dok je bio sasvim sam na ulici, i to samo zbog nekakvog duksa – rekao je Memedović.

On objašnjava da se njegov sin Uroš (17) kod kuće oporavlja od povreda koje je zadobio kada ga je grupa mladića napala u nedelju uveče nakon fudbalske utakmice Crvena zvezda – Partizan.

– Uroš se vraćao sa utakmice kući. Bio je sam, nije nosio dres Zvezde, već duks na kojem se vide inicijali DS (“Delije Sever”, navijači Zvezde). Ja nisam ni znao da on taj duks ima, ali očigledno huligani prepoznaju takve stvari… Bio je sam, a napadača je bilo nekoliko. Nije mi rekao sve detalje napada pošto se ni sam ne seća svega – kaže Memedović.

Prema njegovim rečima, Uroš je zadobio lakše povrede glave, ali s obzirom na to da su ga huligani zasuli udarcima sa više strana, otac je odlučio da ga odvede u Urgentni centar.

– Povrede nisu vidljive, ali smo za svaki slučaj odradili analize. On, inače, navija za Zvezdu, ali nije huligan, nikada nije pravio incidente. Ne mogu da kažem da sam iznenađen što se tako nešto dogodilo – objašnjava novinar.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI