Jeleni Djokovic se ceo svet divi a srbi je kritikuju

Njene fotografije izazvale su različite reakcije na InstagramuSupruga najboljeg tenisera sveta, Jelena Đoković, boravi u jednoj hipi komuni u Južnoj Americi, a fotografije sa svog putovanja redovno objavljuje na Instagramu.

Neki srpski pratioci zamerili su Jeleni što je otputovala sama na odmor, dok je dvogodišnji sin Stefan ostao kod kuće sa tatom.

“Doživljaj je isti i otići u Grčku i boraviti u selu na Delfima, ne mora se prelaziti toliko km i sati avionom”,

“Iskreno, meni nigde nije lepo toliko ako sa mnom nije muž i dete da zajedno sve proživimo, vidimo i budemo jedno uz drugo…”

“Sve to može da sačeka …trenuci sa detetom od dve godine su nezamenljivi, duhovni, inspirativni, a pre svega neponovljivi…”, komentarisali su njeni pratioci iz Srbije.

Očigledno je da mnoge u Srbiji i dalje zbunjuje činjenica da udata žena, koja ima dete, ima dovoljno smelosti da sama otputuje na odmor.

Sa druge strane, Jelenini pratioci iz inostranstva divili su se prelepim predelima i podržali Jelenu u nameri da istraži nepoznate krajeve i sazna nešto novo.

“Prelepo! Mnogo mi se dopada”, “Nezavisne i obrazovane žene poput tebe treba da budu uzor devojčicama širom sveta”, “Bravo, Jelena”, bili su samo neki od komentara oduševljenih fanova.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI