JEL OVO JANKOVICEVA PRISTOJNA SRBIJA. STUDENTI SU GLUPI KO KURAC!! SVAKO IH JEBE KAKO HOCE

SKARADNI GRAFITI OSVANULI U NOVOM SADU! Ovi studenti stvarno nemaju NI SRAMA NI BLAMA!
Bolesni natpisi pojavili su se u Novom Sadu nakon takozvanih ‘spontanih studentskih protesta’! Grafiti puni mržnje i jezivih pretnji upućeni su premijeru i izabranom predsedniku Aleksandru Vučiću i ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću…

Bagri bez srama očigledno nije dosta što su Beograd ukrasili umobolnim grafitima ‘smrt Vučiću’, ‘smrt Vulinu’, ‘Vučiću Šrederu’, već su i u Novom Sadu ostavili trag svoje ‘pristojnosti’ i napisali:

‘Vučiću je*emo ti dete’ i pozvali na ubistvo Nebojše Stefanovića, ministra unutrašnjih poslova.

Autori ovih užasnih natpisa očigledno nemaju meru te se postavlja pitanje šta je sledeće nakon otvorenog poziva na ubistvo prvog čoveka Srbije i njegovih najbližih saradnika.

Podsetimo, okupljanje studenata, koje je nahuškala opozicija, pod nazivom ‘Protest protiv diktature’ počelo je oko 18 sati u centru Novog Sada.

Oni se kreću centralnim gradskim ulicama, zvižde i nose transparente “Neću sendvič, hoću revoluciju”, “Ako su mame i tate mogle Slobu, možemo i mi ovog pe*era”,” Štrajk, blokada, sabotaža”, “Samo kulturno, samo dostojanstveno”, “Došli smo sami peške besplatno”.​

Pogledajte kakvi grafiti su tokom takozvanih studentskih protesta osvanuli u Beogradu:

 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI