JANKOVIĆU, KAD ĆEŠ DA ODGOVARAŠ ZA UBISTVO?!

JANKOVIĆU, KAD ĆEŠ DA ODGOVARAŠ ZA UBISTVO?! Ovim transparentom su Pančevci dočekali lažnog Zaštitnika građana!
Zaštitnika građana i dosmanlijskog predsedničkog kandidata Pančevci su večeras dočekali velikim transparentom u kome su ga upitali – ‘Jankoviću kad ćeš da odgovaraš za ubistvo’!

Veliki transparent sa pitanjem koje je upućeno Jankoviću, a koje aludira na smrt njegovog prijatelja Predraga Gojkovića, spušten je niz zgradu koja se nalazi preko puta ulaska u kafić gde se održava Jankovićeva predizborna tribina.

Transparent je izazvao znatiželju prolaznika, ali i prilično burnu reakciju organizatora tribine Demokratske stranke i nevladinih organizacija “Građanska inicijativa” i “Novi optimizam” koji su i najavljivali učešće Jankovića kao gostovanje predsedničkog kandidata.

Janković nije želeo da prokomentariše transparent već je iznerviran i pogubljen brzo ušao u kafić, konstatuje rtvpancevo.rs.

Isto pitanje Jankoviću je ponovljeno i na samoj tribini, na šta je on odgovorio da su u pitanju ‘teške optužbe’ i da je to ‘pitanje za pravosudne organe’.

Takođe, Janković je na pitanje da kaže nešto više o svom predizbornom programu odbio da da precizan odgovor sa opravdanjem da se ‘večeras bavi ljudskim pravima’.

I u to bi neko možda još i poverovao, da Janković sve vreme potom nije pričao o isfabrikovanoj aferi ‘Savamala’.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI