Janković povraćao od muke kad su mu javili DA IMA MANJE OD 10%!

Saši Jankoviću naglo pozlilo posle tribine u Kikindi, pošto su mu najbliži saradnici pokazali istraživanja prema kojima ima slab rejting

Dosovski kandidat za predsednika Saša Janković doživeo je pravi šok preksinoć posle predizborne tribine u Kikindi pošto su mu najbliži saradnici pokazali istraživanja prema kojima trenutno ima manje od deset odsto podrške…

Vest o neočekivano niskom rejtingu, tvrde naši izvori, toliko je pogodila Jankovića da je povraćao od muke na putu od Kikinde do Beograda!

Priznao: Stranci su plaćali, ali su sad digli ruke od nas!

Saša Janković je, verovali ili ne, ove nedelje na tribini u Inđiji potvrdio da je godinama od stranaca dobijao političku podršku i novac!
– U ovom momentu Evropa i svet, ako su ikad i obraćali neku posebnu pažnju na nas, sad to stvarno ne rade. Dosta poznajem i ambasadora, putovao sam po stranim zemljama i oni su posećivali moju kancelariju… Čini mi se da su pomalo digli rike od nas. Dakle, kažu: E, evo deset godina smo nešto pokušavali, pričali, pisali te izveštaje, slali neke pare… Ako vama ovo ne smeta, ne smeta ni nama, imamo i mi neke veće probleme trenutno – rekao je Janković na tribini u Inđiji.

Bivši ombudsman, dodaju upućeni, potpuno je razočaran svojim šansama na izborima, pa je čak saradnicima više puta rekao da bi možda najbolje bilo da se povuče iz izborne trke (!?!).

Potpuna neverica

Prema rečima naših sagovornika, Janković je zaprepašćen rezultatima predizbornih anketa.

Saša je u Kikindi dobio rezultate istraživanja rejtinga predsedničkih kandidata i ozbiljno se razočarao. Kad je video da ima manje od deset odsto glasova, doživeo je potpuni šok! Naglo mu je pozlilo… Pri povratku za Beograd automobil je morao da stane kako bi Janković izašao na vazduh. Nismo mogli da verujemo kad se bukvalno ispovraćao od muke – prenosi Informerov izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Naš sagovornik dodaje da se Janković potom s gotovo neprirodnom smirenošću vratio u kola:

Bukvalno ceo put je pričao da jednostavno ne može da poveruje da ljudi neće glasati za njega. U nekom trenutku, na još jedno naše iznenađenje, rekao je da bi možda trebalo da odustane od izbora i napusti politiku – priča naš izvor.

I dok Janković juče nije odgovarao na pitanja Informera, potpredsednik SNS Milenko Jovanov ubeđen je da će bivšem ombudsmanu biti još gore kad stignu rezultati izbora.

Tek će da mu bude loše
Ako je Jankoviću toliko pozlilo zbog istraživanja, koliko će mu tek pozliti kad bude video rezultate na izborima
Milenko Jovanov, potpredsednik SNS

Ako je Jankoviću toliko pozlilo zbog istraživanja, pitanje je koliko će mu tek pozliti kad bude video prave rezultate na izborima. Konačno će shvatiti da Srbija neće ni njega ni njegovog psa, a ni svu licemernu i samozvanu “elitu” koja ga podržava – naglašava Jovanov.

Dali obećanja

Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta, ističe da “Jankovićeva muka” polako izlazi na videlo jer postaje svestan da ne može ostvariti svoje ciljeve.

Stiče se utisak da je jedan deo predsedničkih kandidata dao velika i nerealna obećanja onima koji su ih finansirali. Sada kada je sve jasnije da ta obećanja ne mogu da se ispune, logično je da će im pozliti. Narod kaže da svako dođe po svoje, a đavo po njegovo – podvlači Parović

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI