JANKOVIC JEREMIC ZIVKOVIC I VOJTEHOVSKA NA JAHTI DOK NAROD GLADUJE

“Veliki borci” za zaštitu obespravljenih građana, končno su uspeli da se ujedine i odlučno kažu ne siromaštvu u Srbiji! Propali dosovski kandidat za predsenika Saša Janković, njegova mezimica Tanja Vojtehovski, Vuk Jeremić i Zoran Živković u borbu protiv bede krenuli su od sebe, provodeći vrele letnje dane na skupocenim jahtama, gliseria i luksuznim plažama…
 

Podsetimo, prvi je u brbu protiv siromaštva krenuo NATO Vuk Jeremić, odlučnom podrškom radnicima koji štrajkuju i to sa luksuzne plaže ngde na Mediteranu.

Nekoliko dana kasnije, u borbi protiv siraštva i bede, priključio mu se Saša Janković vozikajući se po Savi skupoenim gliserom, koji je, kako trdi pozajmio od prijatelja?!

U “nevolji” im se našao i lider Nove stranke Zoran Živković i to sa crnogoskoznog plovila od onog kojim upravlja kapetan Janković.

Ni TV voditeljka i Jankovićev sborac Tanja Vojtehovski nije sedela skrštenih ruku, već je detaljno oribala palubu “besne” jahte na Jadranskom moru…Ovako ujedinjenim i složnim, pozavideo bi im legendarni Srećko Šojić, koji je još kaomali maštao da bude kapetan lađe, ali njegova je lađa otplovila…

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI