JANKOVIC: DODIK I VUCIC SU VLASNICI RATA

Samozvani lider propale opozicije Saša Janković ponovo se istakao u pljuvanju sopstvene zemlje! On je odmah posle zajedničke konferencije za novinare Aleksandra Vučića i Milorada Dodika na Tviteru pljunuo na obojicu, nazivajući ih balkanskim manipulatorima konflikta!
 

Da sramota bude veća Janković je to učinio odgovarajući na pitnje novinarke sarajevske RTV BiH.Na njeno pitanje “Kako onda komentirate nove poruke Dodik-Vučić o crtanj novih granica? Stabilna Srbija i njen EU put zavisi i od odnosa prema dejtonskoj BiH”, Janković odgovara:– Ne komentarišem više njih. Jasno j kosu balkanski manipulatori konflikta, vlasnici mira/rata. Radim da pokažem da smo mogući mi, sad.

Janković, koji je još jednompokazao i dokazao da mu je jedini cilj dolazak na vlast, a ne sudbina građana Srbije, odmah je potrčao da izvređa legitimne predstavnike srpskog naroda u Srbiji i Republici Srskoj, kao da su Vučić i Dodik krivci za ratove na Balkanu.Još jednom je potvrdio da mu je važnije da se dodvori Sarajevu, nego da brine o svom narodu.

Bruka i sramota!

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI