IZBODENI SRPSKI MLADIĆI NA KOSOVU: U selu Grnčar opkolila ih šestorica i napala noževima!

IZBODENI SRPSKI MLADIĆI NA KOSOVU: U selu Grnčar opkolila ih šestorica i napala noževima!
Dvojicu mladića iz Parteša, Slobodan Savić (26) i Marko Mirković (18), izboli su danas nepoznati napadači u selu Grnčar, u opštini Klokot, prenosi RTV Kim.

Savić je, prema rečima njegove majke Slobodanke, zadobio povrede u donjem delu leđa i u preponi i hitno je prebačen u bolnicu u Gračanici, dok je Mirković dobio ubod u grudi i levi kuk i njega su nakon ukazane pomoći u gnjilanskoj bolnici pustili kući.

Dvojicu Srba danas su oko 13:30 po izlasku iz seoskog kafića napala šestorica muškaraca koja su tu prethodno bila, kaže za RTV Kim majka povređenog Savića.

– Oni su krenuli kući i ispred auta su prvo napali Marka, a onda i mog sina Slobodana. Bilo ih je šest, a pre nego što su ih napali bili su u istom kafiću za susednim stolom. To mi je ispričao sin. Rekao mi je da su ih čuli da su razgovarali na albanskom- ispričala je Savićeva majka.

Slobodanka tvrdi da pre napada nije bilo nikave svađe između dvojice Srba i grupe koja je sedela za susednim stolom.

Policija je obaveštena o napadu, a Savić je, kako tvrdi njegova majka, dao izjavu tužiocu u Gnjilanu.

Prošlog petka je u Grnčaru pretučen Srbin G.P. Njega su, prema lokalnim izvorima, pretukla trojica Albanaca od kojih je jedan navodno dugovao novac za auto povređenom Srbinu.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI