IVANA SPANOVIC ZAVRSILA NAJBOLJU SEZONU U KARIJERI

Ивана Шпановић је у великом стилу завршила сезону из снова! Српска атлетичарка на митингу у Цириху освојила је друго место, али је вец претходно такмичења на последњем такмичењу обезбедила титулу у Дијамантској лиги.
Ивана је Друго место заузела Скоко од 6,93 метра, а тријумф је однела Бритни Риз са метара 6,95. Шпановићева је водила све до четврте серије, када је Американка успела да је престигне.

– Ово ми је еден од омиљених митинга, Али љубимац такмичења у недеље је довело две организам до умора. Нисам јуче скочила Жељени ЛЕАП, Нисам могла боље, али поред свих одличја које сам освојила ове године, Врло сам задовољна. Освајање Дијамантске лиге је девојачког испуњење мог сна – изјавила је Шпановићева после наступа у Цириху.

Овим стављамо тачку на најуспешнију сезону у Иваниној такмичарској каријери – поручио је из Свајцарске Иванин тренер Горан Обрадовић. – Врло сам поносан на константност њених резултата и на Честитке које стижу од свих присутних тренера, који су такодје фасцинирани Иванином константношћу. Сада следи још Митинг у Загребу и митинг у Београду, где са свим љубитељима атлетике желимо да поделимо радост поводом ове Успешне сезоне, као и све љубитеље Да подсетимо на организацију Европског првенства у дворани следеће године у Београду.

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI