Ivan Tomic podneo je ostavku Partizan ostao bez trenera, (VIDEO)

Partizan je ostao bez trenera, Ivan Tomić podneo je ostavku posle poraza crno-belih od Napretka (2:1) u drugom kolu Superlige
 

Ostaje da se vidi šta će prduzeti uprave kluba iz Humske koja je pre nekoliko dana javno pružila podršku Tomiću, a to je važilo, kako rekao Milorad Vučelić, i u slučaju poraza u Kruševcu. Ipak, nije održao reč.

Partizan je eliminisan od poljskog Zaglebja u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, potom su crno-beli na startu Superlige remizirali bez golova sa Bačkom, kada su navijači jasno poručili upravi i Tomiću da je vreme da idu iz Partizana.

Mladog stručnjaka su čelnici posle Bačke nagovorili da ostane u klubu i pružili mu podršku. Ali, posle nove bruke crno-belih u Kruševcu, Tomić je očigledno shvatio da je zaista vreme da preuzme odgovornost i da napravi konkretan potez. Malo je verovatno da će nešto slično napraviti i neko iz uprave Partizana.

– Veoma loš teren. Utakmicu je prelomio penal koji je bio diskutabilan. Posle toga mi nismo iskoristili naše šanse. Veoma loš početak sezone, i niko se tome nije nadao. Trebalo bi svi da se zapitamo, posebno ja jer ja sam trener. Preuzimam odgovornost. Znam šta navijači, koji su nas bodrili traže i strašno mi je krivo jer im nismo vratili na pravi način – rekao je Tomić za TV Arena sport, a zatim odgovorio na pitanje da li je tačno da je ponudio ostavku koja je kasnije odbijena.

– Pričaću sa ljudima iz kluba i prvo ću njima saopštiti odluku. Znam šta traži Partizan i znam šta znače ovi rezultati. Sve mi je jasno – rekao je strateg crno-belih glasom koji je u pojedinim trenucima i drhtao. 

Share
Popularno
loading...

SLIČNE VESTI